WITGOED

Service

Klanten krijgen is geen kunst, klanten houden wel, daarom is en blijft ons motto:

"Ouderwetse dorpsservice tegen moderne stadsprijzen!"

 

Onderdelen bestellen

Wat moet ik doen als ik een onderdeel van een apparaat nodig heb?
Fabrikanten van huishoudapparatuur zijn verplicht om tot tien jaar na de laatste productieonderdelen van de betreffende apparaten te leveren. Als er dus een onderdeel van uw wasmachine, koelkast, oven, o.i.d. defect is, dan kunt u bij Vink Witgoed een nieuw onderdeel bestellen.

U vult het onderdelen-bestelformulier in en stuurt dit per mail naar Vink Witgoed of u neemt per telefoon contact op. Het is belangrijk dat u het type en servicenummer compleet invult en de aankoopdatum en eventueel verlengde garantie aangeeft. Als u dat wenst, geeft Vink Witgoed vooraf een prijsopgave aan u door. Als het betreffende onderdeel bij Vink Witgoed binnen is wordt u daarvan op de hoogte gesteld.

U kunt het onderdeel ophalen en betalen contant of met PIN. Vink Witgoed is niet verplicht het onderdeel terug te nemen en geld terug te geven als u het verkeerde onderdeel heeft besteld of als het onderdeel defect gaat bij het installeren. Ook voor apparaten die niet bij Vink Witgoed zijn gekocht probeert hij u te helpen aan passende onderdelen