Vrijblijvend advies bij u thuis 

Leveren en inbouwen door vakmensen

Ruim 50 jaar ervaring 

Inbouwen door vakmensen

Uitgebreide service op het gebied van inbouw apparatuur

Vink Witgoed heeft zich naast het leveren van wasmachines, koelkasten en vriezers de laatste jaren ontwikkeld tot een betrouwbare specialist op de vervangingsmarkt van inbouwapparatuur. Ton Vink: ”Je moet creatief zijn bij het vervangen van oude apparatuur en extra service kunnen bieden. Dat gaat voor grote ketens te ver en keukenzaken verkopen liever nieuw”.  

Er zijn mensen die denken dat inbouwen gemakkelijk is. De uitspraak ; “Dat is toch gemakkelijk, je haalt het oude apparaat er uit en zet de nieuwe erin, zo gebeurt”  Mensen die dat zeggen worden door Vink Witgoed uitgedaagd om het inderdaad zelf te doen. Waar het bij inbouwen om gaat is ervaring en vakmanschap. Juist in oude keukens zijn er allerlei zaken die inbouwen uitdagend maken, denk bijvoorbeeld aan gewijzigde maatvoering, scheef hangende fronten, kasten die zijn opgezet door vocht, laminaat dat over een oude vloer is neergelegd zodat apparaten niet meer uitgebouwd kunnen worden, water en elektra leidingen die in de weg zitten bij een nieuw apparaat met andere maten en zo kunnen de vakmensen van Vink Witgoed nog wel even door gaan met voorbeelden. Zij lopen voor die uitdaging niet weg maar lossen ze op met deskundigheid en creativiteit.

De vakmensen van Vink Witgoed krijgen een interne opleiding  en inwerkprogramma van 3 tot 6 maanden voordat ze zelfstandig de weg op mogen. Zij beschikken over kwalitatief uitstekend gereedschap en weten waar ze mee bezig zijn. Naast dat vakmanschap is dienstbaarheid en vriendelijkheid een vereiste. Dus ook voor die mevrouw van 87 jaar even de plaats schoonmaken waar het oude apparaat is weggehaald en de nieuwe komt te staan. 

 ALLES WORDT DUS VAN A TOT Z GOED GEREGELD