Vrijblijvend advies bij u thuis 

Leveren en inbouwen door vakmensen

Ruim 50 jaar ervaring 

Gratis meetservice

Gratis meetservice

Als uw inbouwapparaat in de keuken defect is begrijpen wij dat u het ingewikkeld kunt vinden om deze te vervangen. U kunt dan heel veel vragen hebben zoals; “Welke maat past er in, welk merk is het beste en welk model moet ik nemen?”, “Kan ik ook een ander apparaat nemen bijvoorbeeld een inductieplaat in plaats van een gaskookplaat”, “Kan ik een grotere koelkast nemen?”, “Ik heb nog geen vaatwasser, kan die in mijn keuken geïnstalleerd worden?”. 

Allemaal vragen waarop Ruth Nagel van Vink Witgoed in Westbroek en Ton Vink van Vink Witgoed in Ouderkerk a/d IJssel u graag antwoord geven. Zij doen dat op een unieke manier want zij komen u thuis bezoeken. De situatie wordt bekeken, de maten worden genomen en zij bieden een ruime keus aan mogelijkheden, gewoon allemaal aan de keukentafel met behulp van een computer. 

Vink Witgoed rekent voor deze unieke service geen kosten en komt op de door u gewenste tijd bij u thuis. Mogelijk komt u liever naar de winkel of koopt u met behulp van onze website. Als u dan twijfelt over de juiste maatvoering, komen wij eerst bij u thuis om deze te controleren. Vink Witgoed wil u graag ontzorgen en levert service en persoonlijke aandacht ook bij u thuis.