WITGOED

Service

Klanten krijgen is geen kunst, klanten houden wel, daarom is en blijft ons motto:

"Ouderwetse dorpsservice tegen moderne stadsprijzen!"

 

Aflevering

Het juist afleveren van uw aankoop krijgt bij Vink Witgoed alle aandacht.

Datum en tijd
Datum en het tijdstip van leveren wordt altijd met u besproken, wij doen er dan alles aan om ervoor te zorgen dat wij bezorgen wanneer het u het beste uitkomt.

Levering
De levering wordt gedaan door vakkundige, nette mensen. Zij zorgen ervoor dat de levering goed wordt afgehandeld. Het apparaat wordt geplaatst op de plaats waar u hem wilt hebben. Wij pakken hem netjes voor u uit en nemen het verpakkingsmateriaal weer mee.

Vrijstaande apparaten
Als er een vrijstaand apparaat wordt geplaatst, wordt deze waterpas gezet en aangesloten op de bestaande aansluiting. De bezorger van Vink Witgoed bepaalt dan of de door u aangewezen plaats (veilig) bereikbaar is.

Inbouwapparaten
Een inbouwapparaat wordt tegen een vastgesteld tarief door vakkundige mensen van Vink Witgoed ingebouwd. U krijgt uitleg en adviezen over uw gloednieuwe apparaat, zodat u daarna gelijk aan de slag kunt.

Afvoer oude apparatuur.
Uw oude apparaat wordt kosteloos mee retour genomen (als deze retour is meegenomen is dat onherroepelijk.)

Mocht u extra wensen hebben met betrekking tot de installatie van uw apparaat, dan is dat zeker mogelijk. Wij brengen dan wel een meerprijs in rekening. Deze tarieven kunt u vinden onder het kopje ‘mogelijkheden afleverservice’.

Vink Witgoed werkt samen met vaste, deskundige partners (loodgieter, elektricien en een meubelmaker) waardoor wij nagenoeg ieder vraagstuk betreffende het verplaatsen, vernieuwen en aanleggen van aansluitingen voor huishoudapparatuur op kunnen lossen. Deze opdrachten worden apart opgenomen, geoffreerd en gefactureerd.