WITGOED
10

Prettig geholpen. Op geplande datum en tijd is wasmachine geplaatst

Loekie van Huissteden

10

Goede begeleiding bij uitzoeken wasmachine snelle perfecte levering op afgesproken dag en tijd

Lodewijk

10

Fantastische begeleiding tijdens gehele verkooptraject en daarna!

Breus en Ans Blaauwendraad

9.0

Een fijn bedrijf, ze denken heel goed mee in mogelijkheden, pakken kleinere klussen op en zijn zeer accuraat. Complimenten!

Velthooven

10

Degelijk advies in de winkel, aangepast v.w.b. de vraag naar producten op individuele basis door goed te luisteren naar de klant. Daarna de montage, de uitvoering was professioneel en uiterst klantvriendelijk en volgens wederzijdse afspraken, geen onverwachte kosten. Geen enkele belemmering om in de toekomst wederom voor Vinkwitgoed te kiezen.

Ruyters

9.0

Prima geholpen en goed advies over de keuzes die er zijn. Fijn totaal pakket van elektricien (erg vriendelijk) en installatie (rustig en efficiënt, goede uitleg). Ik raad deze zaak bij zeker iedereen aan.

Agnes

10

Kreeg op mijn vraag een advies met drie mogelijkheden. Geweldig dat ze naast een website ook een winkel hebben. Zo konden we beoordelen hoeveel kleiner de onderste lade is van de diepvrieskast die we op het oog hadden. Overigens de adviesprijs is verkoopprijs. Vind je op een website een lagere prijs bij een ander dan mis je wel de persoonlijke service.

H.G. van den Berg

9.0

Site bekijken, telefoontje plegen, artikel wordt besteld, geleverd, geplaatst, oude apperatuur afgevoerd, factuur via mail. Helemaal top!!

Ria van Liempd

9.0

Vakkundig personeel in de winkel, goede communicatie, installatie keurig geregeld, top!!

Michiel Heintz

10

In eerste instantie na plaatsing was er een klein probleem met de koelkast, na telefoontje is dat dezelfde dag nog opgelost. Prima service!

Vleesch Dubois

123Last ›