WITGOED
10

Wij hebben via Vink Westbroek een volledige keukenrenovatie laten uitvoeren en daarbij een nieuwe oven, een inductie kookplaat en en recirculatie afzuigkap laten plaatsen. Ook een extra groep Electra moest worden geplaatst. Alle werkzaamheden werden gecoördineerd door Vink Westbroek het resultaat mag er zijn.

J.C.J. Kegler

9.0

Ik ben zeer tevreden over de installatie van een nieuwe Pelgrim koelvriescombi in mijn keuken. De meeste bekende merken pasten niet in de bestaande keuken. De attente monteur kwam met een advies waar ik zelf niet aan gedacht had. Het installeren gebeurde professioneel in slechts 2 uur, de prijs was heel redelijk.

Theo Flissebaalje

9.0

We zijn goed geholpen bij Vink. De koelkast werkt goed!!

J. Veldhuizen

9.0

Super. S morgens om 08.15 kwam een heel vrolijke man ons huis binnen. Samen met zijn timmerman was de afwasmachine in no time geplaatst. Als verrassing bracht hij ook nog een lekkere kerstkalkoen mee. Goede machine ook al is het even wennen aan een nieuw model. Vooraf ook steeds goede voorlichting van mevrouw Vink, die al mijn vragen beantwoorde en mijn zorgjes wegnam.

M. Nanlohy

9.0

Goed te woord gestaan in de winkel. Heldere uitleg. Inbouw is ook vlot geregeld. Alles naar wens ingebouwd

Gert Jan

9.0

zeer vakkundig geholpen Of het een kleine of grote aankoop is dat maakt voor vink geen verschil

Stam Woningstoffering

8.0

Bedankt voor de geweldige service. Wij zijn enorm blij.

Anneke Balfoort

10

Prima geholpen bij het bezoek in de winkel, keurige en nette aflevering op afgesproken tijd.

W.Looyé

9.0

We zijn zeer tevreden met hetgeen ons geleverd is .

Fam. van der Loo

9.0

Prettige ontvangst in de winkel. Goede informatie over het gezochte/gewenste artikel. Realistische benadering van de verschillende overwegingen tot aankoop. Kordate aanpak van levering en plaatsing. Kosten van aanschaf, aflevering, aansluiting en afvoer van oude artikel gunstig. Feitelijke aflevering (heden) en betaling op prettige manier geregeld.

H. P. Huizer

123Last ›