WITGOED
8.0

Geweldige service! Ik belde Vink ivm problemen met mn vaatwasmachine. Ik kreeg een vriendelijk, uitgebreid en doeltreffend advies!! Hij wast weer stralend schoon. Hartelijk dank!

Heleen Brummel

10

Prettig geholpen, goede service en goede apparatuur. Ze kwamen langs om mijn oude situatie te bekijken, ze denken mee en hebben mijn oude apparatuur ook mee genomen. Ik heb een inductie kookplaat, inbouwen en ochtend. De installateur was vriendelijk, deskundig en efficiënt.

Carla

10

prima service!

Peddemors

10

Perfecte afwerking. Vriendelijke monteurs.

W. v.d. Bercken

9.0

wat een positieve ervaring met vink witgoed. Er word meegedacht en zeer vriendelijk te woord gestaan. Een grote pluim voor de monteur, zeer vriendelijk en een doorwerker.

M.Twigt

8.0

Positief. Goede informatie met presentatie door Ton van de verschillende opties. Montage door Albert was prima. Jammer was, dat de afgesproken tijd voor de montage niet werd gehaald, dat werd ruim 2 uur later dan gepland. Naar mijn idee is het verstandig om bij het constateren van een vertraging dat bij de klant telefonisch te melden, dan weet deze waar hij aan toe is. Overigens alle begrip voor de vertraging.

Onno Visser

10

Zeer goede en deskundige installateur, goede voorlichting bij aankoop, kortom TOP!

Krommenhoek

10

Zoals altijd buitengewoon tevreden over informatie in winkel en aflevering.

T.G. Buijtendijk

10

Heel plezierig geholpen met het uitkiezen van een wasmachine. Snelle levering. Goed advies.

Johan van Asselt

9.0

Mooi op tijd, vriendelijk behulpzaam personeel, en duidelijke uitleg gekregen.

Y.Lauffer

123Last ›