WITGOED
9.0

Alweer is gebleken dat advies en service optimaal zijn bij Vink Witgoed. De nieuwe vaatwasser is vlot na 2 dagen geĆÆnstalleerd. Ook de nazorg is uitstekend. De monteurs hebben oog voor detail en werken netjes.

Verloop

10

Snel, duidelijk en snelle service.

Bas de Rooij

10

Prima voorlichting , snelle bezorging en installatie van de Bosch wasmachine.

E.F. Immikhuizen

9.0

Prima service en vakbekwame monteur. Werkt netjes en secuur . Helemaal tevreden met alles .

J.F.Smaling

10

Heb hier voor de eerste keer wat gekocht een afwasmachine , deze moest geplaatst worden onderbouw , nu was de oude door een bekende geplaatst , heb foto hier van gemailt aan Vink Witgoed tja dat was schrikken???? Maar de monteur van Vink witgoed geeft alles nieuw geplaatst leidingen en aansluiting, heb nog nooit zo'n vakman gezien en het zat niet mee maar de monteur was de rust zelf vergaat zelf zijn thee op te drinken wat een VAKMAN , heel veel dank Vink witgoed ben heel tevreden kom zeker terug, een pluim .

Ben ten Oever

9.0

Hele prettige ontvangst, prima informatie, aflevering en installatiie uitstekend! Serieuze en deskundige installateur! Kortom zeer tevreden klant!

Fam. S. Woltjes

9.0

Uitstekende service, snelle plaatsing van inbouwkoelkast, zeer vriendelijke, klantgerichte benadering. Zal hier zeker terug komen en aanraden aan anderen

Anoniem

10

Heel erg tevreden. Goed advies over vervangen afzuigkap. Ook niets dan lof voor de installatiemonteur. Perfect werk geleverd.

H.A. Davelaar

10

Ere wie ere toekomt, prima advies, afgestemd op eigen keuze, er wordt met je meegedacht en goede service/plaatsing. Een aanrader!

G. Jasperse

10

"Geen BTW, weg ermee" Vandaag een Siemens wasmachine en droger gekocht. Bij een witgoed keten adverteerde men de gewenste producten met een zgn. BTW-actie dat ons een aanzienlijk bedrag zou schelen. Echter dit is naar onze mening een eenmalige besparing. Wij hebben gezien onze eerdere positieve ervaring gekozen voor een langdurige investering in de toekomst door de machines toch weer bij firma Vink (Ouderkerk) aan te schaffen. Want wij vinden de ongeƫvenaarde klantvriendelijk, prijs/kwaliteit, betrouwbaarheid, kennis/kunde en niet op de laatste plaats de service een vaak onderschatte waarde. Wij rijden om deze redenen toen, nu en in de toekomst graag een stukje om.

Rob

123>Last ›