WITGOED
10

Op de ochtend van 4 juli gebeld of er nog een vaatwasser voor het weekend ingebouwd kon worden omdat onze 19 jaar oude machine het had opgegeven en er voor zondag een feestje gepland staat. Er werd een gaatje gezocht en als we zo snel mogelijk een nieuwe vaatwasser uitzochten kon deze nog diezelfde middag worden geplaatst. Wat zijn we blij met onze nieuwe vaatwasser maar vooral met de snelle en geweldig goede service!

Marian Griffioen

10

Denken mee en geven oplossingen aan, ze kruipen eigenlijk een beetje in de huid van de klant. En afspraak is afspraak.

Dick Meijers

10

Goed geadviseerd, snelle levering, keurig ingebouwd! Als extra service werd mijn keukenkastje ook nog gemaakt, fantastisch!

van Tienhoven

10

Nieuwe koelkast en vriezer in bestaande kast laten vervangen wat dus aangepast moest worden, ik kan niet anders zeggen dat het prachtig en geheel naar onze wens is uitgevoerd ,en de timmerman Aart zo kom je ze nog maar weinig tegen wat een geduld en een vakman kortom wij zijn blij dat we voor Vink Witgoed hebben gekozen Top bedrijf!

Konings- de Vos

10

Goede adviezen. Nette en vlotte afleveringen.

Rien Verweij

9.0

Wij zagen best op tegen het vernieuwen van onze keuken. Echter wij zijn uitstekend geholpen in de winkel met de keuze en alles is volgens afspraak geleverd / nagekomen. Ook de renovatie van onze oude keuken naar een totaal nieuwe look is perfect gegaan.Wij zijn zeer tevreden over onze keuken en staan er met nog meer plezier in om te koken!

G. Rem

10

Wij zijn zeer tevreden over het meedenken , het plaatsen van de inbouwkoelkast en het vakmanschap van de monteur. We bevelen dan ook witgoed Vink zeker aan!! Fam. De Blois.

J.C.de Blois

10

Fantastisch! Ze denken mee, luisteren goed en nemen direct actie als dat nodig is. We zijn ontzettend blij met hun en vinden hun de beste witgoed winkel die er is.

Familie van Essen

10

Wij zijn zeer tevreden over de snelle en plezierige service van Vink Witgoed.

Rijsterborgh

10

Koel /vies combinatie defect tijdens paasdagen. Dinsdag 23 april telefonisch contact opgenomen met firma Vink in Westbroek. ' s Middags is er al een medewerkers geweest om de maten op te nemen en woensdag een nieuwe koel/vries combi geplaatst. Kortom: klantvriendelijk, snelle service, goed advies, zorgvuldige montage en vriendelijke medewerkers. Ik ben een zeer tevreden klant.

Marion

123Last ›