WITGOED
9.0

Een prettige ervaring. Prima service. Oplossing gericht

T. Arkenbout-de Vroome

10

Top service geeft heldere informatie en denkt mee met klant is GEEN apparaten "aan smeerder" neemt ook wanneer je maar klein onderdeel koopt tijd voor duidelijk reparatie advies. BEDANKT ASKO wasmachine draait weer als nieuw.

Hans Wouterloot

10

Wij zijn zeer tevreden over Vink Witgoed en over de monteur!

Fam. de Leeuw

9.0

Prima!! Altijd een tevreden klant!!

Diny Verkroost

10

We zijn zeer content met de vlotte en nette afwerking van de storing aan onze vaatwasser; hopelijk gaat ie nu nog een tijdje mee.... Aart, bedankt!!

Cok

10

Prima advies en een goede afhandeling. Kan niet beter.

Boudewijn

8.0

keurige en nette bezorging

Baarda

10

Klein uur na bestelling de nieuwe koelkast al kant en klaar op haar plek . Wat zal mijn vrouw blij opkijken als zij thuiskomt uit het ziekenhuis. Dank aan deze Vink.

H(ugo) E de Vries

9.0

Op zaterdag bestelt op maandag 10 juli 2017 exact op de afgesproken tijd geïnstalleerd. Deskundig en snel uitgevoerd door een prima monteur,

A.J.J. van den Berg

10

Als je wasmachine er mee stopt en je bent hier dagelijks afhankelijk van met een schoonheidssalon dan krijgt Vink Witgoed een DIKKE TIEN als zij direct een monteur sturen om e.e.a. op te lossen. Naast de snelheid van reageren was de monteur uiterst correct en zeer klantvriendelijk. Hier kan Vink Witgoed trots op zijn. Er kan weer gewassen worden!!

La Couronne

123>Last ›