WITGOED
10

Deskundig voorgelicht en geholpen. Prima op tijd geleverd een geweldige wasmachine de ASko ideaal op een houten vloer. Service geweldig!!!

Corrie de Boer

9.0

Prima behandeling en afwerking van de zaak

H. Mulder

10

Gebeld met een algemene vraag over ATAG vaatwasser, op zoek naar een betrouwbare monteur via Vink. Werd echter uitstekend geholpen door Ruth, inhoudelijk prima op de hoogte. Zijn telefonische toelichting bleek al voldoende om ons op het juiste spoor te zetten, waar wij dachten dat monteur nog de enige optie was, om de verstoring te verhelpen. Merci!

Richard

10

De zware Schulthess wasmachine perfect naar zolder gebracht over de smalle trap. Vlot en netjes aangesloten. Al wat wasjes gedaan en de eerste indruk van de machine is dat dit een klasse apart is qua mogelijkheden, geluid, robuustheid en waskwaliteit. Je merkt dat deze mensen ervaring hebben in de professionele wasserij business. Niet goedkoop en iets zwaarder, maar de 'nieuwe Miele'.

Theo

9.0

Een aanrader je word keurig geholpen, brengen het gekochte product thuis, ook geen probleem als het zelfs naar zolder moet worden gebracht.

G.M. de Rooij

10

Na een bezoek aan de verzorgde winkel in Westbroek, de goede adviezen, vandaag een koelkast en vriezer bezorgd en geïnstalleerd. Prima service, uitstekende installatie, keurige oplevering door uiterst vriendelijke en deskundige installateurs. Hier ga ik voortaan al mijn witgoed aanschaffen.

Ben de Lange

9.0

Eind vorig jaar is door U bij ons in Loenen een Novy afzuigkap geplaatst. Wij zijn zeer te spreken over deze kap die U ons adviseerde en die een van de weinigen was die hier in verband met een voorliggende kruidenkast plaatsbaar waren.

Waar we bovendien bijzonder van hebben genoten was de kalkoen die we bij wijze van kerstattentie van U hebben ontvangen. We hebben er met z'n vieren heerlijk van gesmuld en alsof dat nog niet voldoende was, ook de flankerende fles wijn hebben wij ons goed laten smaken!

Het is dan ook met veel plezier dat we U hartelijk willen bedanken voor Uw heerlijke kerstverrassing en U laten weten dat we met Uw wijn een toast hebben uitgebracht op Uw gezondheid!

 Wij wensen U persoonlijk en zakelijk een voortreffelijk 2018 toe!

Harry Gen

10

Super service! Geweldige klant vriendelijk! alles kan niets is te veel, zeker een bezoekje waard

Ans Schwartz

9.0

Goed advies en netjes afgeleverd.

T.van Velzen

10

Op 27 dec gebeld met de mededeling dat vaatwasser stuk was. Gelijk is er voor vrijdag een afspraak voor het plaatsen van een nieuwe vaatwasser gemaakt. Terwijl we nog niet eens een toezegging gedaan hadden voor de koop. Snellere service kan je niet verwachten. Op 28 dec een nieuwe uitgezocht en op 29 dec is die nieuwe machine geplaatst. Perfect, kan niet beter. De monteur die de vaatwasser kwam plaatsen is een uit duizenden, het was een hele lastige klus om de machine te vervangen, halve keukenkast moest gesloopt worden. Maar hij deed het wel en heeft ook alles weer perfect in orde gemaakt. Wij geven dit bedrijf dan ook op alle fronten een dikke 10. Wij gaan nooit meer voor witgoed naar een ander. (dat deden we al niet op basis van eerdere goede ervaringen)

Niek

123>Last ›