WITGOED
9.0

Inbouwvrieskast vervangen. Met veel zorg oude verwijderd en nieuwe geïnstalleerd : grondplaat vervangen en deuren opnieuw gesteld. Keurig werk geleverd.

Annelet Harts-Broekhuis

9.0

Dit was onze eerste ervaring met Vink Witgoed, maar heel tevreden! We moesten een nieuwe inbouw koel/vries combinatie kopen voor in onze bestaande keuken. Heel goed meegedacht door Ton en Gea Vink, erg vriendelijk aan de telefoon. Ook de plaatsing door de monteur erg vakkundig gedaan. Het oude apparaat is weer meegenomen. Kortom, een aanrader!!

Bas en Simone

10

Prima service, eerst de voorlichting daarna de snelle levering en montage door een keurige, vakbekwame monteur.

Thomas van Duijn

10

Keurig netjes geleverd op de afgesproken tijd en keurig netjes gemonteerd, correct personeel, vakkundig en geen rommel achterlatend. We hebben in de loop der jaren al meerdere apparaten gekocht bij Vink Westbroek tot volle tevredenheid.

H. de Bruin

9.0

Al jaren zijn we klant van de firma Vink en al die jaren zijn w er heel tevreden over. Nu was onze vaatwasser aan vervanging toe en hebben we weer bij de firma Vink een nieuwe besteld. Prima geholpen, snelle levering en vakkundig geplaatst. We zijn er blij mee!

familie van der El

10

Na 16 jaar wilden wij een nieuwe vaatwasser, stoomoven en inductie kookplaat. Nadat wij bij Vink Witgoed uitkwamen, omdat zij ook alles installeren en de oude aparatuur ook meenemen. Na een gesprek aan huis met Ton, alles keurig op papier gezet en op 26 augustus geinstalleerd. Alles keurig geplaatst en ookbdoor ontzettende aardige mensen . Complimenten voor Vink Witgoed, echt een aanrader

Ron de Bruijn

10

Uitstekende service en adviezen

Fam Buijtendijk

9.0

Wasmachine kapot, nieuwe gekocht. Dacht nog even boodschappen te doen, maar de wasmachine was bijna eerder thuis als ik. Vakkundig geplaatst in een oud huis, vraagt echt veel moeite.(alles is scheef)Dank voor de service.

Els

10

Vlotte levering na acceptatie van de offerte. Koelvriescombinatie keurig geplaatst en afgewerkt. Daarnaast extra vriezer geplaatst. Zeer kundige en vriendelijke monteur!

Irma Hermans

9.0

Duidelilijk en viendelijk!

Rina Soetens

123Last ›