WITGOED
10

Vriendelijke mensen! Snelle hulp gehad voor reparatie vaatwasser!

Th. Matton

10

Zoals altijd alles weer prima geregeld van aankoop tot levering, Kylian bedankt voor de prima inbouw en service !!!!

N. Meijer

10

De familie Vink heeft er een nieuwe vaste klant bij!!! De advisering, aankoop en installatie van wasmachine en droger waren van uitstekend niveau. Echte gedegen en vriendelijke service die in de grote steden niet meer te vinden is. Nogmaals hartelijk dank

K. de Neef

9.0

Goed bedrijf met goede vakmensen Zeer tevreden.

N.van Woudenberg

10

dit is echt nog een fijne zaak met goed advies met echte service koop er al jaren mijn witgoed

vermeeren

9.0

Prima service en goede levering

C.B. van de Meeberg

10

goede ervaring vriendelijk en duidelijk uit leg raadt iedereen daar wat te kopen

volmer

9.0

Na melding storing wasmachine (we dachten dat machine defect was en bestelde een nieuwe wasmachine, die binnen 2 dagen gebracht werd). Bij demonteren bleek dat de waterkraan stuk was en niet de machine. De bezorger heeft gelijk nieuwe kraan aangebracht en nieuwe machine weer mee teruggenomen. Complimenten voor de snelle service.

A.H. van Dijk

9.0

Bijzonder goed, fijne benadering en een geweldige monteur. De telefonische contacten met dhr. en mevr. Vink zijn prettig en wij zullen zeker weer een beroep op ze doen als dit nodig is.

J.G. Machielsen - van Oosten

10

Gisteren begaf onze inbouw ijskast het, na 18 jaar trouwe dienst. En dat geeft lichte stress. Eén telefoontje naar Vink leerde ons dat ijskasten een lange levertijd hebben, maar gelukkig was er een op voorraad. Ondanks de drukte en zieken onder het personeel stond de monteur de volgende ochtend voor de deur. En na 1,5 uur beschikten we over een nieuwe, perfect en netjes ingebouwde ijskast. Ouderwetse service, prima prijs, wij weten waar we voortaan naar toe gaan als we een witgoed apparaat nodig hebben.

Joost Cohen

123Last ›