WITGOED
8.0

Prima advies gekregen en heel vriendelijke benadering. Uitstekend gemonteerd.

A.v.d.Schee

9.0

Op de afgesproken tijd geleverd en gemonteerd door een hele vriendelijke persoon. Netjes gewerkt.

E.j. Van de Water

9.0

Knusse winkel..Bekwame degelijke en vriendelijke vakmensen. Aanbevolen!

T Blanksma

10

Voor de 2e keer een zeer goede ervaring. Prima geholpen prima service en een pluim voor Martijn. Zeer vriendelijke monteur. Zeer correct. Kortom Vink, eigenaar , monteur PRIMA!!

Marja Bazen

10

Geweldige ervaring met uw medewerker Martijn.Wij zijn zeer content.

Fam.Broeder

10

Werd telefonisch meteen geholpen, toen wij op korte termijn een vaatwasser nodig hadden. Vrijdag besteld en maandag geleverd en heel netjes geïnstalleerd. Ze leveren kwaliteit en daarbij persoonlijke aandacht, top!

Jeanine Kooistra

9.0

In de zaak goed en duidelijk advies, komt afspraken na de mensen die het apparaat installeren zijn deskundig en vriendelijk

Marja en Frans van Dessel

9.0

Vooraf een goede planning m.b.t. de levering. De monteur stipt op tijd met beide nieuwe apparaten die hij zorgvuldig en precies installeerde. Na afloop een goede instructie en plezierig in de omgang. Hulde

Chris

10

Super goed geholpen. Na 17 jaar was onze wasmachine op, weer hetzelfde gevoel!!!

JC Drost

10

Wat een verademing en wat een vriendelijke mensen. Niets wordt je opgedrongen, tijd voor een praatje en zelfs tijd voor verse koffie. Het inbouwen van de koelkast is keurig en netjes uitgevoerd door Martijn, die net als de eigenaars super klantvriendelijk is. Ik zou deze zaak dus zeker aanbevelen en als er in de toekomst weer iets kapot zou gaan, dan zullen we zeker weer bij hun aankloppen.

Annet

123Last ›