WITGOED
9.0

Prima advies, hebben alle tijd voor. Vriezer werd een dag later geleverd, deur aangepast en de kast waterpas geplaatst. Een zaak waar de klant nog koning is, ik heb mijn adres gevonden.

A. Magnin

10

Prima, prima.

John Veenema

9.0

Met adequate info in het filiaal, gevolgd door inmeting is het inbouwen van de geïntegreerde vaatwasser door Pascal met prima zorg, netjes werkend en gedegen vakmanschap uitgevoerd. Er blijkt positieve aandacht voor de klant. Conclusie: super tevreden! Voor een eventuele volgende vervanging weten wij bij wie we moeten zijn.

Aad Deelen

10

Heel goede service echt een aanrader

E de Graaf

10

Vriendelijke service, maar vooral heel betrouwbaar!

Familie Aalders

10

Nog nooit zo'n goede service gekregen. Ontzettend deskundig advies gekregen van onze aankopen. Installatie top. Duidelijke uitleg ect . In 1 woord:Fantastisch.

Sylvia Jonk

8.0

Wij zijn goed geholpen en prima geadviseerd. De prijzen zijn niet de laagste in de sector maar ook niet veel te hoog. Onze gerenoveerde keuken kan weer lang mee.

C. van Vark

9.0

Uitstekende service en vriendelijke prijs

T.Niemeijer

9.0

wij zijn zeer tevreden

c.veenker

10

Binnen enkele dagen werd een koeler en freezer geplaatst in een bestaande keukenkast. Met enkele vernieuwingen in de bodem paste alles correct. Wat een service en vakmanschap van Peter. Reeds eerder had ik een vaatwasser die ook ingebouwd moest worden. Ook vandaag nog een magnetron erbij gekocht. Mijn keuken kan er weer jaren tegen.

Boukje Andringa-Brattinga

123Last ›