WITGOED
10

Geweldige service. Eerlijk advies. Duidelijke communicatie. Kortom een aanrader voor het aanschaffen van witgoed.

Visser

10

We zijn opnieuw geweldig goed geholpen. Al vaker apparaten laten vernieuwen en inbouwen met aanpassing van kastjes. Betrouwbaar en fijn adres, aanrader.

Marijke

10

Prima adviezen, afspraak is afspraak, vriendelijk/deskundig personeel. Overstap naar "moderne" apparatuur (o.a. van het gas los voor koken) is prima verlopen, mede dankzij "ouderwets" goede service. Top ervaring.

Nico Schuurman

9.0

zeer goed en betrouwbaar advies .Fijne mensen om mee te overleggen. En zeer fijne en goede monteur die de spullen komt plaatsen.

Nel Verburg

9.0

Levering en installatie van inductiekookplaat en koelkast: uitstekende service, meedenken en adviseren. Verder een perfecte montage, van zowel de stroomvoorziening als de apparaten. Aanrader.

J.W.

9.0

Correct

T.den Dikken

10

Nadat de nieuwe vaatwasser klachten bleek te hebben heeft Vink Witgoed meteen actie ondernomen en alles gedaan om de klachten te verhelpen. Toen dat niet lukte is de vaatwasser vervangen en is een nieuwe vaatwasser gemonteerd, zonder kosten voor mij als koper. Alle contacten met de winkel waren vriendelijk en duidelijk en alle afspraken werden stipt nagekomen. De monteur werkte snel, netjes en efficient en was zeer terzake kundig. Ik ben 100% tevreden.

L. van D.

8.0

Super geregeld

de Haan

9.0

Prettige behandeling. Komt afspraak na. Instalatie op en prettige en profesionele Manier afgewerkt. Geeft veel vertrouwen

R. Jacobs

10

Uitstekende en vriendelijke service

JC Jansen

123Last ›