WITGOED
10

Fantastisch! Ze denken mee, luisteren goed en nemen direct actie als dat nodig is. We zijn ontzettend blij met hun en vinden hun de beste witgoed winkel die er is.

Familie van Essen

10

Wij zijn zeer tevreden over de snelle en plezierige service van Vink Witgoed.

Rijsterborgh

10

Koel /vies combinatie defect tijdens paasdagen. Dinsdag 23 april telefonisch contact opgenomen met firma Vink in Westbroek. ' s Middags is er al een medewerkers geweest om de maten op te nemen en woensdag een nieuwe koel/vries combi geplaatst. Kortom: klantvriendelijk, snelle service, goed advies, zorgvuldige montage en vriendelijke medewerkers. Ik ben een zeer tevreden klant.

Marion

8.0

Zeer vriendelijke en professionele dienstverlening tijdens aankoop en installatie inductiekookplaat en fornuis.

Gijtenbeek

10

Vandaag is de nieuwe afwasmachine bij mijn schoonmoeder bezorgd. Er bleek nog het een en ander weggehaald te moeten worden in de keuken om de afwasmachine te kunnen plaatsen. Dit is allemaal keurig gedaan! De machine is geïnstalleerd en werkt. Ik ben zo blij dat ik niet voor de verleiding van de internetmarkt ben gevallen, maar dat ik het heb laten doen door een bedrijf die haar vak verstaat. Bedankt voor al het werk!

Gideon Boekenoogen

9.0

Goede zaak, Vink witgoed. en...de inbouwkoelkast is deskundig geplaatst.

A. van DAAL

9.0

Ouderwetse service, altijd bereikbaar om te overleggen en doen wat er is beloofd. Eigenlijk wordt je 'ontzorgd', alle apparatuur werd professioneel en netjes geplaatst. Ook kwam Vink met een mooie oplossing voor een revisie van de Quooker. Ik beveel Vink Witgoed van harte aan.

H.Herber

9.0

We werden vriendelijk geholpen. Een goede service en correcte uitleg.

Fam. van der Mars

9.0

De heer Vink komt zelf meten en ziet in één oogopslag dat ook onze vaatwasser niet goed geplaatst is. Na een nieuwe koelkast besteld te hebben komen we overeen dat de man die de koelkast plaatst ook gelijk de vaatwasser stelt en enkele kastdeurtjes. Je wordt keurig op tijd gebeld ,donderdag wordt de koelkast bezorgd en de man die hem plaatst komt ook gelijk. De vaatwasser bleek lós te staan,is nu vast gezet ,deurtjes hangen weer recht en de koelkast vriescombinatie is perfect geplaatst. kortom als u nieuwe appparatuur nodig heeft kan in Vink Witgoed van harte aanbevelen. het is een ieder vrij om naar BCC of welke andere firma dan ook te gaan ,maar of ze de service van Vink Witgoed overtreffen ik betwijfel het.

Dick van Dijk.

10

Je wordt hier vriendelijk en deskundig geholpen. men geeft ouderwetse service, en men doet gewoon wat men heeft beloofd. Misschien ben je een paar Euro méér kwijt dan bij een internet bedrijf, maar dat heb ik er graag voor over. Op tijd geleverd, aangesloten en pas weg als alles naar behoren werkt. Klasse.

Daalderop

123>Last ›