WITGOED
10

Super snel geholpen om een koelvriescombinatie te vervangen. Door de telefoon goede begeleiding om het juiste product te kunnen aanschaffen. Zeer vakkundige bezorging en plaatsing met geduld en preciesie, in lastig te bereiken plaats, puntjes op de i en goede uitleg over het apparaat.

Cathrien

10

Koelkast en vaatwasser aangeschaft na deskundig en heldere uitleg over verschillen, snelle levering maar vooral zeer deskundige montage/inbouw in keuken.

G. Bos

10

Perfect geplaatst /zo netjes gedaan /prima uitleg !

Telkamp

8.0

Voor de eerste keer iets gekocht goede voorlichting fijne mensen

Wil

9.0

Ik ben zeer tevreden met de service van Vink. Ik heb eerst getracht mijn aanschaf bij de bekende witgoedzaken te doen, totdat een kennis mij attendeerde op Vink. Klein zaakje, maar hele goede service. Vink is zelfs bij, mij thuis gekomen om te meten of mijn aanschaf in de beschikbare ruimte zou passen. Waar gebeurt dat nog? Ook de service van de installateurs was buitengewoon goed.

S. Bainathsah

9.0

Naar volle tevredenheid.

Hans van Mil

9.0

Voor het eerst gekocht bij Vink. Goed geleverd en alles goed aangesloten. Prettige mensen.

Jg van Zelst

10

Na een deskundig advies bij Vink Witgoed waarna ik een afzuigkap heb besteld volgde de plaatsing ervan. Een groot compliment wil ik graag maken aan de monteur Aart van der Linden, wat een vakman is dat !!!!! Ik zal ook zeker bij een volgende aankoop bij Vink Witgoed terug komen.

E.J.van Luit

10

Geweldige service,klantvriendelijk,professionele aardige beleefde monteur.In een woord zeer tevreden! Verdiend een 10!!

T de Jager Peters

10

Vakkundig en goed geholpen bij het uitzoeken van de apparatuur, een inductieplaat. Fijn ook dat je deze apparatuur gedemonstreerd kan worden in de winkel. Zowel het in orde maken van de aansluiting door de elektricien als het daadwerkelijk plaatsen van de inductieplaat is prima en snel verlopen.

Hans Duijveman

123>Last ›