WITGOED
10

Geleverd een onderbouw Koeler met lade, onderbouw vrieskast en opzet vrieskast. Daarvoor advies ingewonnen waarin een prima advies uitkwam. Leverantie op tijd ook daarbij handige adviezen hoe in te bouwen. Het werkt goed en ben dik tevreden.

J. van Schaik

10

Met heel veel geduld, precisie en vakmanschap heeft de medewerker van Vink mijn keuken gerestyled. Vaatwasser ingebouwd achter een nieuw deurtje, oude boiler verwijderd en nieuwe geplaatst. Nieuwe plinten geplaatst. Mijn keuken is weer als nieuw. Alles heel keurig uitgevoerd. Kortom, ik ben zeer tevreden en ben erg blij dat ik de firma Vink heb ingeschakeld.

Gerda Loogman

10

Deskundig advies voor de aanschaf van een inbouwkoelkast. Buitengewoon tevreden over de uitstekende service en snelle levering van een tijdelijke koelkast. Nieuwe koelkast snel en vakkundig geplaatst.

H. Schapers

10

Deskundig geadviseerd door dhr. Vink welke koel-vriescombinatie het beste in mijn keuken past. Prachtige kast gekocht die heel vakkundig is geplaatst. Ik ben er superblij en tevreden mee!

A. Cabaret

10

Goed advies en uitstekende uitvoering

Roel Epker

9.0

Ouderwets betrouwbaar

D.D. van Wijk

9.0

Met uitleg over de oude koelkast telefonisch kwam er gelijk een collega om de inbouw koelkast op te meten en gaf gelijk goed advies. Vandaag de nieuwe inbouw koelkast geplaatst. Op een rustige, secuur en nette manier de koelkast geplaatst. En ook een goede uitleg van de nieuwe koelkast. Ben weer blij!

dorthy

9.0

Wij hebben 30-06-2020 een inductiefornuis en een nieuwe afzuigkap besteld. Gisteren 15-07-2020 fornuis geleverd en geplaats. Afzuigkap zou 24-07 gemonteerd worden na het boren van een 160 mm. gat. Tot ons plezier is dat vandaag 16-07 geworden. Top. En alles perfekt afgewerkt volgens afspraak. Vink Witgoed heeft er weer een klant bij. Fam. van Leur.

A. van Leur

8.0

Problemen met mijn koelkast gehad , het is gelukkig opgelost, daar ben ik heelblij kan hem nu goed gebruiken , dank u heer Nagel dat het toch goed is gekomen top.

AH Gerritsen

9.0

Telefonisch overleg gehad over probleem met koelkast, dankzij goede tip meteen verholpen, gratis. Terwijl een andere witgoed handel , na dezelfde vraag, meteen een nieuwe koelkast wilde verkopen vr 900 euro. Twee vriendelijke en kundige heren kwamen op afspraak de rest van de keuken langslopen en hebben een lade gerepareerd die vastliep. Geweldige service, top geregeld, makkelijk afspraak te maken. En dat alles voor een goede prijs. Ik zou zeggen, ga naar Vink witgoed.

Mw Aben

123Last ›