WITGOED
10

keurige, aardige, kundige monteur, is Kees.

nell stooker

10

Tweede keer dat we in zee gaan met Vink Witgoed en wederom uiterst tevreden. Dit maal ging het om de vernieuwing van een oven en een kookplaat (inbouw). Het aanrechtblad moest aangepast worden omdat de vorige kookplaat groter was, dit is keurig gedaan, de monteur had alle benodigdheden al bij zich om deze aanpassing te kunnen doen. Na plaatsing van de oven bleken de kookplaten prima te functioneren maar de oven niet. De monteur (Kylian) wist eigenlijk gelijk wat het probleem was maar was niet bevoegd om dit probleem zelf aan te pakken omdat het ging om een elektrotechnisch probleem in de meterkast (kapotte fornuisautomaat veroorzaakt door kortsluiting in de oude oven). Hij heeft via zijn werkgever Vink direct contact gezocht met een elektricien en hem de situatie voorgelegd. Vervolgens heeft hij foto' s van de meterkast en de kapotte fornuisautomaat naar de elektricien gestuurd zodat deze wist waar het precies om ging. De dag erop al stond de elektricien vroeg in de ochtend voor de deur en heeft het probleem vlotjes opgelost. Oven en kookplaat zijn inmiddels volop in gebruik. Top!

A. van Dalfsen

10

Vakmanschap - bij plaatsing inbouw afzuigkap - aantebevelen

R Wiegel

9.0

uitstekend geholpen en heel klantvriendelijk en voorkomend.

m van den Hoed-Barmentloo

9.0

De handgreep van de deur van de wasmachine was defect. Na telefonisch contact kon ik gelijk met de deur langskomen en is deze ter plekke tegen beperkte kosten hersteld. Ook nu weer een uitstekende service!

Teo Monster

10

Prima geplaatst de afwasmachine. Vriendelijke monteur .Kortom alles was als bij eerde leveringen, ZEER Goed

H.Molenaar

10

plezierige service in de zaak + levering op afgesproken tijdstip + vriendelijk en behulpzaam bij installeren + oude wasmachine mee genomen = totaal: laat een blij gevoel achter en kom zeker nog eens terug!

Els

8.0

De levering kwam precies op tijd en de monteur was heel vriendelijk. De nieuwe inbouwkoelkast is keurig ingebouwd.

K.H. van de wetering

10

Na een eerdere goede ervaring met de firma Vink wederom met hen contact gezocht i.v.m. de gewenste vervanging van drie inbouwkeukenapparaten. Aankoop en plaatsing van de nieuwe keukenapparatuur zijn perfect verlopen. Geweldige service op alle punten! Ik kan de firma Vink bij iedereen aanbevelen.

Annelies van Es

10

Door eigen fout ( het filter niet goed aangedraaid) lekte de wasmachine. Na een e- mail stonden ze na 2 uur al voor de deur. Wat een service. Geweldig

Houdijk

123Last ›