WITGOED
10

Snelle, vriendelijke service. Dit is ontzorgen! Dank je wel

Hanneke Toemen

10

Perfecte en zeer vriendelijke behandeling. Kan Vink Witgoed iedereen aanbevelen.

Jos Mies

10

Geen gedoe, gewoon bestellen en binnen een maand is het geregeld. Prima service, duidelijke communicatie en ze doen wat ze zeggen.

Marja Seuren / Gerda Bothe

10

Uiterst tevreden ben ik met de hele goede begeleiding van uit Vink Westbroek. Ik mocht een uur voor opening van de zaak al komen om alle onderdelen van mijn keuken te regelen en bestellen. De samenwerking met de keukenbouwer verliep even prettig en ik heb nu een prachtige off-white keuken met een heerlijke stoomoven en een koelkast waar je een middelgrote koe nog prettig in kunt huisvesten. De adviezen waren goed en professioneel, de samenwerking uitstekend, het personeel zeer prettig. Wat wil je nog meer. Vink zal vast niet de goedkoopste zijn, maar ouderwetse service staat zeer hoog in hun vaandel. Vanaf nu kunnen zij mij tot de vaste klanten rekenen. DAnk

Jan

8.0

Vink denkt goed met de klant mee, geeft professioneel advies. Al 2 nieuwe spullen laten inbouwen in de keuken, allebei naar volle tevredenheid. Communicatie via mail vooraf liep wat lastig maar zodra het gelukt was elkaar te spreken kon goede afspraak worden gemaakt. Al met al misschien niet de goedkoopste, maar je krijgt er wel service voor.

Martijn

10

Van advies tot levering, alles is heel erg prettig en professioneel verlopen. Ook het meedenken aan oplossingen was erg fijn. Ik wilde de gaskookplaat vervangen voor een inductiekookplaat, en daarvoor moest niet alleen een extra groep in de meterkast worden aangelegd, maar moest ook de nis in het keukenblad een klein stukje groter worden gezaagd. Voor dat hele traject en de levering van de kookplaat heeft Vink Witgoed alles geregeld. Dank voor de fijne samenwerking!

Jeroen

9.0

Nieuwe Miele wasmachine telefonisch besteld, vriendelijk te woord gestaan. Verbeterpuntjes: Betere informatie op de site over extra kosten voor bezorging naar 2e etage en klant beter informeren over leveringstermijn. Verder prima afgehandeld en netjes thuisbezorgd.

Broekhoff

9.0

Fijne zaak en prima behandeld, voor de 2e keer hier gekocht en zo nodig gaan we hier weer terug

PG uit de Bulten

10

Wij hebben via Vink Westbroek een volledige keukenrenovatie laten uitvoeren en daarbij een nieuwe oven, een inductie kookplaat en en recirculatie afzuigkap laten plaatsen. Ook een extra groep Electra moest worden geplaatst. Alle werkzaamheden werden geco├Ârdineerd door Vink Westbroek het resultaat mag er zijn.

J.C.J. Kegler

9.0

Ik ben zeer tevreden over de installatie van een nieuwe Pelgrim koelvriescombi in mijn keuken. De meeste bekende merken pasten niet in de bestaande keuken. De attente monteur kwam met een advies waar ik zelf niet aan gedacht had. Het installeren gebeurde professioneel in slechts 2 uur, de prijs was heel redelijk.

Theo Flissebaalje

123Last ›