Vrijblijvend advies bij u thuis 

Leveren en inbouwen door vakmensen

Ruim 50 jaar ervaring 

Geen producten in de winkelwagen.

Pelgrim

Waarom Pelgrim?

Met plezier aan tafel gaan met vrienden en familie, dat is de missie van Pelgrim. Als u een merk zoekt in het midden van de markt met gebruiksvriendelijke, functionele en mooie apparaten dan Pelgrims een goede keuze. Met al bijna 100 jaar ervaring en een eigen ontwikkelafdeling in Nederland levert dit merk u innovatie en kunt u optimaal genieten van uw inbouwapparatuur. Wat betreft de prijs -/kwaliteit verhouding kun je zeggen dat het bij Pelgrim klopt. Voor de kwaliteit die u ontvangt betaalt u niet te veel en ontvangt u maar liefst 5 jaar garantie. De garantieservice wordt uitgevoerd door eigen monteurs.

Pelgrim Oven
Pelgrim Oven
Pelgrim Familie
Wat kan Vink Witgoed voor u betekenen?

Als u een van uw apparaten in de keuken wilt vervangen, heeft u een enorme keuze uit merken en aanbieders. U kunt online zoeken of langsgaan bij een keukenzaak. Als u het fijn vindt om uitgebreide uitleg te ontvangen, een grote keuze wilt hebben dan is Vink Witgoed voor u een uitstekende keuze. Bij aankoop van uw nieuwe apparaat wilt u natuurlijk wel graag weten of het apparaat voldoet aan uw eisen, en hoe hij wordt geïnstalleerd. U wilt uw keus maken in een winkel waar u apparaten kunt zien, u wilt uitgebreide uitleg van mensen die weten waar ze over praten, u wilt een goede prijs en u wilt zeker weten dat de apparaten door een vakman worden geïnstalleerd. Dat zijn vier dingen Vink Witgoed u altijd kan bieden. En Ton (vestiging Ouderkerk) en Ruth (vestiging Westbroek) gaan zelfs nog verder want als u liever thuis advies wilt krijgen en over uw aankoop beslissen dan komen zij gewoon naar u toe. Geheel vrijblijvend maar wel met enthousiasme en kennis van zaken. Daarnaast kunnen wij allerlei aanpassingen in uw keuken maken, uitgevoerd door eigen vakmensen. Mocht het apparaat achteraf toch niet passen, kunnen wij u bijna altijd een alternatief beiden en nemen wij het apparaat zonder extra kosten weer mee terug. Vink Witgoed levert geen praatjes maar alleen uitstekende service.

Pelgrim Showroom

Contact

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies over Pelgrim apparatuur Stel hier uw vraag

Pelgrim assortiment

Als u keus valt op betaalbare, functionele en mooi vorm gegeven apparaten dan is Pelgrim iets voor u. Zij leveren alle apparaten waarmee uw keuken niet alleen mooi wordt maar u vooral helpen in het bewaren en bereiden van de maaltijd. En natuurlijk worden uw pannen en vaat weer keurig schoongemaakt in een Pelgrim vaatwasser. Alle apparaten passen bij elkaar en maken op die manier een compleet plaatje van uw keuken. Als u vier of meer Pelgrim apparaten tegelijk koopt krijgt u zelfs 8 jaar garantie. Dat noemt Vink Witgoed een merk met zekerheid waar zij graag mee samen werken.

Oven
Pelgrim oven

Pelgrim ovens vormen samen de Mooi Samen lijn en zijn geheel ontwikkeld in eigen huis. De kennis en ervaring van Pelgrim is gemixt met de wensen van hun klanten. Hieruit is een (oven)lijn ontstaan waarbij design, innovatieve techniek en duurzaamheid hand in hand gaan. De basisvoorwaarde is gemak. In een Pelgrim oven kunt u altijd bakken met hete lucht, onder boven warmte en u kunt grillen. De luxere modellen bieden extra functies zoals automatische programma’s, stoom, kernthermometer of Pyrolyse. Pelgrims garantie: alle apparaten blinken uit in schoonmaak-, onderhouds- en bedieningsgemak. De Pelgrim oven kan gecombineerd worden met een Pelgrim kookplaat of met een plaat van een ander merk. Vink Witgoed regelt de aansluiting en vakkundige inbouw.

Oven
Pelgrim vaatwasser

Hoe groot uw gezin ook is, Pelgrim heeft altijd de juiste vaatwasser voor u. U kiest de hoogte, het aantal couverts en maakt de afweging of u tiptoetsen of knoppenbediening wilt en of u een digitaal display prettig vindt. Ook een bestekkorf of verlichting is mogelijk. Een aantal vaatwassers is bovendien extra zuinig door het lage waterverbruik, zuinige energieklasse en tijdverkortfunctie. De uitgestelde start zorgt ervoor dat u bepaalt wanneer de machine zijn werk doet. Zo doen de apparaten stil, duurzaam, energiezuinig en milieuvriendelijk hun werk. Vink Witgoed helpt u bij de keuze van de juiste maat, regelt de aansluiting en vakkundige inbouw.

Oven
Pelgrim kookplaat

De basis van uw keuken is uw kookplaat, Welk type past het beste bij u? Een gas-, inductie- of keramische kookplaat? Met gas kookt u efficiënt en nauwkeurig: u regelt zelf de vlam onder uw pan. De nieuwste platen van Pelgrim hebben een zeer fraaie vormgeving en zijn eenvoudig te onderhouden. Inductie is zeer populair: steeds meer mensen kiezen voor het voordeel van snel, veilig en energiezuinig koken. Bij een keramische kookplaat kunt u na het uitschakelen nog even doorsudderen dankzij de restwarmte. Deze verschillende technieken komen, naast inbouw, ook terug in de vrijstaande kookplaten van Pelgrim. De 54 cm kookplaten van Pelgrim zijn zo ontworpen dat ze perfect op een tafelmodel koelkast geplaatst kunnen worden. De nieuwste trend is dat mensen gaskookplaten willen vervangen door inductie. elgrim heeft qua maatvoering uitstekende alternatieven en Vink Witgoed regelt de ombouw. Zij zorgen voor de juiste stroomvoorziening, bouwen de plaat vakkundig in en geven u uitleg over het gebruik.

Oven
Pelgrim koel – en vrieskast

Hoe zou u uw groente, fruit, vlees, zuivel en andere producten moeten bewaren zonder een koelkast of vriezer? Pelgrim heeft een praktische en betaalbare collectie inbouw- koelkasten en vriezers. Groot of klein, hoog of laag en een koel-/vriescombinatie of twee aparte apparaten. Aan u de keuze. Praktische en slimme functies zoals No Frost zorgen ervoor dat u de vriezer niet meer hoeft te ontdooien en de Cool & Fresh lade houdt voedsel tot drie keer langer vers. Door bewust te kiezen kunt u bovendien energie besparen: onze A++ (en zelfs A+++) apparaten hebben een extra laag energieverbruik. Belangrijk is wel dat u de juiste maat kiest en de juiste deurverbinding. Vink Witgoed helpt u bij die keus, is zelfs in staat om uw keukenkast aan te passen en bouwt uw nieuwe Pelgrim vakkundig in.

Oven
Pelgrim fornuis

Een fornuis is een combinatie van een kookplaat en één of twee ovens. De fornuizen van Pelgrim zijn echte eyecatchers in uw keuken en zowel vrijstaand te plaatsen als strak in te bouwen tussen de keukenkastjes. Zo geven de Pelgrim fornuizen uw keuken een prachtige, professionele uitstraling. De fornuizen hebben een hoogte van 90 cm. Dit is de standaard hoogte van een keukenblok en dus sluiten ze perfect aan bij uw aanrechtblad. De nieuwste trend is dat mensen gasfornuizen willen vervangen door inductie. Pelgrim heeft uitstekende alternatieven en Vink Witgoed regelt de ombouw. Zij zorgen voor de juiste stroomvoorziening, plaatsen het fornuis vakkundig in en geven u uitleg over het gebruik.

Oven
Pelgrim afzuigkap

Het kiezen van de juiste afzuigkap is afhankelijk van uw smaak en keukenopstelling. De breedte stemt u vaak af op de breedte van uw kookplaat. De indeling van de ruimte waarin de afzuigkap komt te hangen en uw kookgedrag zijn bovendien bepalend voor de afzuigcapaciteit. De afzuigkap moet er natuurlijk wel voor zorgen dat er geen etensgeurtjes blijven hangen. Kiest u een design afzuigkap als blikvanger in uw keuken of juist een inbouwunit die vrijwel onzichtbaar zijn werk doet, Pelgrim heeft ze allemaal. Naast vormgeving is het heel belangrijk om het juiste systeem te kiezen. Vink Witgoed helpt u bij die keus zodat u de juiste Pelgrim afzuigkap kiest. Een motor loze kap, een recirculatie kap, een kap met een afvoer naar buiten of een afzuigkap met randafzuiging. Ook is het belangrijk om de juiste afvoerbuis te gebruiken. Vink Witgoed helpt u bij het maken van de juiste keus. De keukenvakmensen van Vink Witgoed zorgen ervoor dat de afzuigkap deskundig wordt ingebouwd of opgehangen en dat zo nodig de keukenkast wordt aangepast.

Oven
Pelgrim (combi) magnetron

Gaat u voor alleen koken en opwarmen dan is de Pelgrim solo magnetron perfect voor u. Een combimagnetron van Pelgrim biedt u veel meer opties: bakken, grillen, stomen. Zoekt u mogelijkheden om grote ovengerechten op verschillende niveaus te bakken dan bieden de ovens met magnetron-functie van Pelgrim uitkomst. Met deze compacte apparaten van Pelgrim kiest u voor alleskunners in een kleine ruimte. Bijzonder is aan apparaten met een combi functie is dat u de snelheid van een magnetron kunt combineren met de eigenschappen van een oven of dat u gerechten met stoom kunt bereiden waardoor de waardevolle voedingselementen optimaal behouden blijven. Vink Witgoed zorgt voor vakkundige inbouw en uitstekende uitleg voor het gebruik van deze alleskunners.

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies