Vrijblijvend advies bij u thuis 

Leveren en inbouwen door vakmensen

Ruim 50 jaar ervaring 

Geen producten in de winkelwagen.

Vink Witgoed is er voor u – ook in de huidige situatie!

Geachte klant,

Vink Witgoed wil op zo’n wijze werken dat de verspreiding van het Corona-virus onder haar klanten, medewerkers en naasten wordt voorkomen. Als leidraad volgt Vink Witgoed de adviezen en richtlijnen van het RIVM. De ontwikkelingen zullen nauwlettend gevolgd worden om genomen maatregelen waar nodig te actualiseren.

Onderstaande maatregelen nemen wij in de richting van u als klant:

  • Onze winkels blijven open zolang dit is toegestaan. Wel verzoeken wij u dringend om onze winkel niet te bezoeken als er bij u sprake is van ziekteverschijnselen en/of kans op besmetting. Wij zijn van maandag t/m zaterdag telefonisch en per mail bereikbaar.
  • De hoofdregel is dat het leveren en installeren van apparatuur en het uitvoeren van meetafspraken alleen wordt uitgevoerd na goed overleg met elkaar. We bezorgen ook op de 1e of 2e etage (zie de bezorgopties)
  • Als u (voorlopig) afziet van levering door Vink Witgoed dan heeft dat voor u geen consequenties. 
  • Als er in uw huis kans is op besmetting van onze medewerker dan verzoeken wij u dringend om ons daarvan op de hoogte te brengen. Vanzelfsprekend zullen wij dan in goed overleg met u bepalen welke mogelijkheden er zijn. Wij willen onze medewerkers onder geen beding aan het virus blootstellen. Desondanks begrijpen wij ook dat er bij u een noodsituatie kan ontstaan als bijvoorbeeld uw koelkast defect is.

Op basis van de huidige kennis en richtlijnen van het RIVM zijn binnen Vink Witgoed de volgende maatregelen genomen, deze zullen waar nodig verder worden uitgerold:

  • Medewerkers die ziekteverschijnselen ondervinden en/of vertonen blijven thuis en worden niet met u als klant in contact gebracht.
  • Wij hebben extra aandacht voor persoonlijke hygiëne zoals handen wassen, gebruik papieren handdoekjes, mondkapjes etc.
  • Wij schudden geen handen.
  • Alle instructies worden strikt opgevolgd en wij nemen beslist geen onnodige risico’s.

Vooralsnog bestaan er binnen Vink Witgoed geen capaciteitstekorten omtrent de uitvoer van werkzaamheden. Mocht in de nabije toekomst de situatie veranderen dan zal het werk worden beoordeeld op prioriteit en urgentie. Afspraken die gemaakt zijn kunnen dan vervallen.

Met deze maatregelen willen we u als klant en onze medewerkers waar mogelijk beschermen tegen blootstelling aan het virus en willen wij bijdragen aan het voorkomen van de verdere verspreiding. Tegelijkertijd willen wij onze dienstverlening waar mogelijk blijven garanderen. Hierin vertrouwen wij op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Directie en medewerkers van Vink Witgoed.

Terug naar nieuwsoverzicht