WITGOED

Nu te bestellen: de nieuwe Quooker CUBE

  • 07-05-2018

 

De nieuwste innovatie van Quooker: de CUBE.Met de nieuwe Quooker CUBE haalt u nu ook koel bruisend en gefilterd water uit de Quooker-kraan. De CUBE komt onderin het keukenkastje naast het Quooker-reservoir te staan. Zo haal je alles uit een kraan: kokend, warm, koud, koel bruisend en gefilterd water. Dat allemaal in de bediening van een knop.

Algemeen

Hoe bedient u de CUBE?
Kokend water tapt u door twee keer te drukken en te draaien. Om bruisend water te krijgen, druk en draait u één keer. De lichtring verwerkt in de knop die bij kokend water rood wordt, wordt nu blauw: er komt bruis water aan. Houd u de draaiknop iets langer vast en draait u dan, komt er gefilterd water uit de kraan. Kokend water tappen, terwijl u bruisend water wilde, is dus niet mogelijk.

Heb ik een extra kraan nodig voor koel bruisend en gefilterd water?
Nee, het koel bruisend en gefilterd water komt uit dezelfde kraan als het kokend water. Zo bespaard u ruimte op het aanrecht en hoeft er geen extra gat geboord te worden.

Dat klinkt goed!

Hoe besteld ik een CUBE?
De Quooker CUBE is sinds september 2018 te bestellen door contact met ons op te nemen.

Past de CUBE op een al geïnstalleerd Quooker-systeem?
Dat is afhankelijk van de uitleverdatum. De CUBE werkt alleen met kranen en reservoirs die vanaf oktober 2017 zijn uitgeleverd. Deze artikelen zijn te herkennen aan een serienummer dat begint met QWO of QW1.

Nieuwsgierig geworden?
Kom gerust een keertje langs voor een kleine demonstratie van de CUBE en een heerlijk glaasje koel bruisend of gefilterd water!

Terug naar nieuwsoverzicht