Vrijblijvend advies bij u thuis 

Leveren en inbouwen door vakmensen

Ruim 50 jaar ervaring 

Geen producten in de winkelwagen.

Kokendwaterkranen

Kokendwaterkranen

Kan een keuken zonder waterkoker? Ja dat kan als u een Kokendwaterkraan aanschaft bij Vink Witgoed.

Een kokendwaterkraan wordt ook wel een heetwater kraan genoemd omdat hij op een veilige manier direct water van 100 levert. Een kokendwaterkraan geeft u direct een kopje thee of cup-a-soup, u kunt direct met kokend water uw eten koken, maar ook voor het reinigen van uw vette pannen of bakplaten is de kokendwaterkraan een uitkomst. De nieuwste uitvinding is naast uw kokendwaterkraan ook een koud waterkraan. Water met een sprankel en gekoeld water zo uit de kraan.

Vink Witgoed heeft niet alleen verstand van kokendwaterkraan maar hij levert en plaatst ze ook vakkundig in uw keuken. Juist bij deze kraan-boiler combinaties, wat Kokendwaterkraan zijn, is veiligheid en vakkundigheid van groot belang.

Als u bij Vink Witgoed een Quooker koekendwaterkraan koopt dan hebben zij nu een speciale actie om deze voordelig en vakkundig te installeren. Vraag naar deze actie. 

Quooker kranen

Naast koud, warm en 100°C kokend water geeft de Quooker-kraan ook gekoeld en bruisend water. Daarmee zet u zó een pot thee of een kan limonade op tafel. En ook koken en afwassen wordt een eitje.
Ga naar website fabrikant 

Onze serviceverlening

Uw vragen op het gebied van keukenapparatuur en witgoed worden door Vink Witgoed altijd snel en adequaat beantwoord. U koopt bij Vink Witgoed op de manier die het beste bij uw past; in de winkel, gewoon bij u thuis, via de telefoon of per mail waarbij u alle informatie vindt op deze website. Onze vakmensen die betrouwbaar, vriendelijk en deskundig zijn, maken bij het afleveren en installeren, bijna al uw wensen mogelijk. Vink Witgoed geeft u service bij de verkoop, de levering en bij storingen dan doen wij persoonlijk, betrokken en gedreven. Het meest trots zijn wij op onze trouwe klanten die als ambassadeur u kunnen vertellen hoe tevreden zij over Vink Witgoed zijn. Het gaat immers niet om ons maar om u als klant.
Gebruiksaanwijzingen

Heeft u een specifieke vraag over uw apparaat? Bekijk dan hier alle beschikbare gebruiksaanwijzingen van onze leveranciers.

Lees meer
Meetinstructies

Als u een inbouw apparaat moet vervangen is het nog een hele kunst om de juiste maten te bepalen. U begrijpt dat de maten van de ruimte en de fronten moeten overeenkomen met uw nieuwe aankoop. Vink Witgoed helpt u...

Lees meer
Thuisverkoop

Ziet u er tegenop om de inbouwapparatuur in uw oude keuken te vervangen? U weet niet welk model en maat u nodig heeft. Logisch dat u zich afvraagt of er in deze tijden van “doe-het-zelf met internet” nog iemand is...

Lees meer
Recensies

Wij willen graag uw mening weten. De beste reclame is mond tot mond reclame. U kunt uw familie, collega's of buren vertellen over de wijze waarop Vink Witgoed zaken doet. Die reclame van u heeft ons al heel...

Lees meer