Vrijblijvend advies bij u thuis 

Leveren en inbouwen door vakmensen

Ruim 50 jaar ervaring 

Geen producten in de winkelwagen.

Keukenkranen en boilers

Keukenkranen en boilers

Op zoek naar de perfecte keukenkraan om zowel stijl als functionaliteit aan uw keuken toe te voegen? Zoek niet verder! Vink Witgoed is uw vertrouwde partner als het gaat om hoogwaardige keukenkranen die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel zijn. Met ons uitgebreide assortiment vindt u zeker de kraan die past bij uw smaak en behoeften.
Waarom Kiezen Voor Keukenkranen van Vink Witgoed?

Kwaliteit en Duurzaamheid: Bij Vink Witgoed staat kwaliteit voorop. Onze keukenkranen zijn vervaardigd van duurzame materialen die bestand zijn tegen dagelijks gebruik en langdurige blootstelling aan water. Dit zorgt ervoor dat uw keukenkraan jarenlang meegaat zonder aan glans of prestaties in te boeten.
Stijlvol Ontwerp: Of uw keuken nu een klassieke, moderne of eigentijdse uitstraling heeft, wij hebben keukenkranen in verschillende ontwerpen en afwerkingen om perfect aan te sluiten bij uw keukenesthetiek. Onze kranen voegen niet alleen functionaliteit toe, maar dienen ook als blikvanger in uw keuken.
Deskundig Advies: Het kiezen van de juiste keukenkraan kan een uitdaging zijn gezien de vele opties. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en u te helpen de kraan te kiezen die het beste bij uw behoeften past. We begrijpen dat elke keuken uniek is en streven ernaar om de perfecte oplossing voor u te vinden.
Professionele Installatie: Bij Vink Witgoed bieden we niet alleen hoogwaardige keukenkranen, maar ook professionele installatiediensten. Onze vakmensen zorgen voor een vakkundige installatie, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over lekkages of andere installatie gerelateerde problemen.

Boilers: Als uw keukenboiler lek is en u wilt deze vervangen of u wilt een eerste boiler kopen dan kunt u daarvoor ook bij Vink Witgoed terecht. U krijgt deskundig advies en de boiler wordt door vakmensen geïnstalleerd.

Als u een Quooker kraan bij Vink Witgoed aanschaft en door zijn vakmensen laat installeren dan hebben wij een speciale actie waar u bij de medewerkers van Vink naar kunt vragen.

Lorreine kranen

Eéngreeps keuken mengkranen passend bij alle Lorreine spoelbakken in RVS, Black, White, Gold, Copper en GunMetal.


Ga naar website fabrikant 

Reginox kranen

Al sinds 1976 staat Reginox voor kwaliteit en innovatie in spoelbakken en werkbladen voor de keuken in RVS, Black, Chrome, Gun Metal Silver, Copper, Gold.

Ga naar website fabrikant 

Onze serviceverlening

Uw vragen op het gebied van keukenapparatuur en witgoed worden door Vink Witgoed altijd snel en adequaat beantwoord. U koopt bij Vink Witgoed op de manier die het beste bij uw past; in de winkel, gewoon bij u thuis, via de telefoon of per mail waarbij u alle informatie vindt op deze website. Onze vakmensen die betrouwbaar, vriendelijk en deskundig zijn, maken bij het afleveren en installeren, bijna al uw wensen mogelijk. Vink Witgoed geeft u service bij de verkoop, de levering en bij storingen dan doen wij persoonlijk, betrokken en gedreven. Het meest trots zijn wij op onze trouwe klanten die als ambassadeur u kunnen vertellen hoe tevreden zij over Vink Witgoed zijn. Het gaat immers niet om ons maar om u als klant.
Meetinstructies

Als u een inbouw apparaat moet vervangen is het nog een hele kunst om de juiste maten te bepalen. U begrijpt dat de maten van de ruimte en de fronten moeten overeenkomen met uw nieuwe aankoop. Vink Witgoed helpt u...

Lees meer
Thuisverkoop

Ziet u er tegenop om de inbouwapparatuur in uw oude keuken te vervangen? U weet niet welk model en maat u nodig heeft. Logisch dat u zich afvraagt of er in deze tijden van “doe-het-zelf met internet” nog iemand is...

Lees meer
Recensies

Wij willen graag uw mening weten. De beste reclame is mond tot mond reclame. U kunt uw familie, collega's of buren vertellen over de wijze waarop Vink Witgoed zaken doet. Die reclame van u heeft ons al heel...

Lees meer
Waar komt u Vink Witgoed tegen?

Wij bieden u de service van thuisverkoop waarbij u uitgebreid advies en uitleg krijgt in uw eigen vertrouwde omgeving. Onze verkoopstijl is vriendelijk en u krijgt alle ruimte om uw eigen keus te maken. Natuurlijk alles geheel...

Lees meer