WITGOED

Algemeen

Als u op een snelle en veilige manier voedsel wilt bereiden, is een magnetron een ideaal apparaat. De magnetron kan worden gebruikt voor het ontdooien van diepgevroren voedsel, of u kunt er kant-en-klaarmaaltijden in opwarmen. Het apparaat is zeer geschikt om eerder bereid voedsel uit de koelkast of vriezer snel op te warmen. Ook kunt u in een magnetron koken, aardappels zijn gaar in ruim 8 minuten.

Er zijn magnetrons met een rond draaiplateau. In een magnetron zonder draaiplateau worden de microgolven door een draaiende antenne verspreid. Hierdoor wordt het voedsel gelijkmatig verwarmd en u kunt rechthoekige ovenschalen gebruiken.

U kunt een vrijstaande magnetron veilig op uw aanrecht, uw koelkast of op wandbeugels plaatsen. Met een combimagnetron kunt u ook bakken en grillen. De afmetingen zijn over het algemeen groter dan die van een solo magnetron.

Inverter techniek: Het voedsel wordt hiermee gelijkmatig verwarmd waardoor het niet meer uitdroogt. Vlees blijft lekker mals en behoudt zijn smaak.

Wat moet ik doen als ik een (combi) magnetron wil vervangen of aanschaffen?

Als uw magnetron aan vervanging toe is of u wilt er één aanschaffen dan bent u welkom bij Vink Witgoed. Zij leveren een groot assortiment magnetrons waaruit u een keus kunt maken. Belangrijk is dat u de maat opneemt van de plek waar de magnetron moet staan. U kunt de magnetron meestal direct meenemen zodat u er thuis gelijk mee aan de slag kunt.

Types

Solo magnetrons

Met een vrijstaande magnetron blijft u altijd flexibel. De compacte apparaten bieden een verscheidenheid aan programma's voor het bereiden van gerechten en u kunt een solo magnetron bijna overal plaatsen. U heeft alleen een stopcontact en voldoende ventilatie nodig. Bij een verhuizing kunt u de magnetron gemakkelijk inpakken, meenemen en in uw nieuwe keuken zetten.

Hoe maakt u de juiste keus met hulp van Vink Witgoed?

Meer informatie

Combi magnetrons

Met een vrijstaande combimagnetron blijft u altijd flexibel. Dit apparaat biedt een verscheidenheid aan programma's voor veel mogelijkheden bij het bereiden van gerechten. U kunt erin ontdooien, opwarmen, koken, bakken, braden en grillen. U kunt een combi magnetron bijna overal plaatsen, een stopcontact en voldoende ventilatie is genoeg. En mocht u verhuizen dan kunt u de combimagnetron gemakkelijk meenemen en in uw nieuwe keuken weer neerzetten.

Hoe maakt u de juiste keus met hulp van Vink Witgoed?

Meer informatie

Solo ovens

Er is helaas nog geen beschrijving beschikbaar.

Meer informatie