Kookplaten
Een warmtebron is onmisbaar bij de bereiding van een maaltijd
Een warmtebron is onmisbaar bij de bereiding van een maaltijd
Uiteraard zijn er ook apparaten die bij specifieke wensen van de gebruiker horen, hieronder hebben we er enkele hiervan uitgelicht.
Professionele en hobbykoks koken het liefst op een open vlam met een gaskookplaat. De pannen en schalen worden snel heet en zo wordt uw eten precies goed. Alle apparaten hebben tegenwoordig een hoog veiligheidsniveau en een modern brandersysteem. Met één druk op de vonkontsteking kunt u snel aan de slag.
Hoe maakt u de juiste keus met hulp van Vink Witgoed?
Meer informatieEen veilige kookplaat die gemakkelijk is schoon te maken, flexibel is in gebruik en u veel kookplezier geeft
Hoe maakt u de juiste keus met hulp van Vink Witgoed?
Meer informatieKookplaten van glaskeramiek maken uw leven gemakkelijker: ze zijn aanzienlijk sneller warm dan traditionele zwarte electro kookplaten en zijn veel gemakkelijker schoon te maken. Ze zijn te herkennen aan hun gladde en egale oppervlak en de kookzones gloeien rood op als ze aan staan. De temperatuur van de kookzones kunt u heel precies regelen.
Hoe maakt u de juiste keus met hulp van Vink Witgoed?
Meer informatie
De belangrijkste functie van de keuken is de bereiding van een heerlijke maaltijd. Hiervoor kunt u gebruik maken van een kookplaat. Wat betreft de kookplaat heeft u de keus uit meerdere systemen. U kunt koken op inductie, keramisch of gas. De keus wordt bepaald door wat u gewend bent, welke aansluitmogelijkheden er zijn, en factoren zoals kosten, gebruiksgemak, veiligheid en hygiëne. Er bestaat echter veel onduidelijkheid over de voor- en nadelen van koken op de verschillende warmtebronnen. Onder 'types' beschrijven wij uitgebreid wat de verschillende systemen zijn zodat u zelf de kookplaat kunt kiezen die bij u past.