WITGOED

Vriezers met verkoopdeksels en deuren

Voor de verkoop van diepvriesproducten is een vrieskist of vrieskast met glazen deksel of deur een uitstekende oplossing. Klanten zien wat u te bieden heeft of de verkoper kan snel de juiste producten vinden. Er zijn meerdere mogelijkheden als het gaat over vorm en materiaalsoort van het deksel en de uitvoering van de kast in afmetingen en specials.

Wat moet ik doen als ik een diepvriezer voor de verkoop wil aanschaffen ?

Als u een vrieskist of vrieskast wilt hebben dan neemt u contact op met Vink Witgoed. Hij denkt met u mee over een passende oplossing en legt u de mogelijkheden uit. Vervolgens noemt hij u de prijs en stuurt op uw verzoek een passende offerte. Als u over gaat tot aanschaf spreekt Vink Witgoed met u de levertijd af en zorgt voor een correcte aflevering en plaatsing. Na een korte tijd kunt u uw producten op de juiste wijze presenteren en verkopen.   

Ons advies voor de:
professionele verkoper
de groot vriesgebruiker
LIEBHERR diepvrieskist 497 liter Liebherr

LIEBHERR diepvrieskist 497 liter

CFe2500 Pure

  • Minder vaak ontdooien met StopFrost
  • Moeiteloos openen en sluiten dankzij de balansdeksel
  • 7 jaar LIEBHERR garantie
Schulthess condensdroger 8 kg Schulthess

Schulthess condensdroger 8 kg

Spirit 440

Onze klanten geven ons een 9,4
Ruim 45 jaar ervaring tot uw dienst
Gratis meten en advies aan huis
Garantie loopt altijd via Vink
9.4

Uitstekend

Gemiddelde gebaseerd op 729 recensies

Types

Vrieskisten NOVA

Vrieskisten NOVA (Elcold) hebben een laag energieverbruik door 77 mm isolatie, een zelfsluitende dekel (laatste 3 cm). De beplating is rondom gezet met slechts 1 naad op de achterkant. De kisten zijn geschikt voor branding, er zit UV filter in het glas en de kist heeft natuurlijke koudemiddelen. Onder de kist zitten zwenkwielen. De kist heeft een temperatuurbereik -14/ -26°C en is klimaatklasse 4.

Welke modellen kan Vink Witgoed van deze kist leveren?

Meer informatie

Vrieskisten CX Elcold

Deze fraaie vrieskisten met droge wand constructie zijn voorzien van gebogen afsluitbare schuifruiten op een grijze bovenrand waarop mooie handgrepen zijn aangebracht. Door de curved uitvoering heeft de consument een betere inkijk op de producten van een afstand. Er zit een UV filter in het glas en de kisten zijn gemakkelijk te verplaatsen door de stevige zwenkwielen. De kisten zijn geschikt voor branding. Het temperatuurbereik is -14/ -26°C en de kist heeft klimaatklasse 4. Er bestaat als optie de mogelijkheid voor digitale uitlezing met alarm.

Welke modellen kan Vink Witgoed van deze kist leveren?

Meer informatie

Vrieskisten CVG Elcold

De vrieskisten CVG van Elcold met droge wand constructie bieden een maximale display dankzij het schanierend glasdeksel. Het glasdeksel bestaat uit één stuk en de schanieren hebben een hulpveer. De handgreep is gemonteerd over de gehele lengte van de deksel. De kist heeft handmatige ontdooiing, een temperatuurbereik van -16/ -23°C en heeft klimaatklasse 4.

Welke modellen kan Vink Witgoed van deze kist leveren?

Meer informatie

Vrieskasten met glasdeur Framec

De vrieskast met glasdeur van Framec® is dankzij verschillende energiebesparende maatregelen zeer energiezuining (500 NV-ES). De kast neemt weinig vloeroppervlakte in, is voorzien van automatische deursluiting en een speciale anti-condensdeur zonder verwarming met laag-emissie glas. In de kast zitten verstelbare roosters en de verticale binnenverlichting is in de wand verzonken. De kast heeft een hoog rendement compressor voor natuurlijke gassen en hoog rendement energiezuinige ventilatoren. De kast heeft lage onderhoudskosten door LED en de onderhoudsvrije condensor. Het model EXPO 360 NS-NST is een kast met statische koeling en handmatige ontdooiing. Het model Expo NV heeft een geforceerde koeling met automatische ontdooiing. Het temperatuurbereik  is -15° / -25°C.

Welke modellen kan Vink Witgoed van deze kast leveren?

Meer informatie

Bedrijfsvrieskasten Mekano

De nieuwe generatie bedrijfsvrieskasten van Mekano garanderen een uitstekende bewaring van uw producten. De kasten zijn voorzien van een geforceerde koeling en volautomatische ontdooier. Het zijn de perfecte bedrijfsvrieskasten voor food professionals werkzaam in de catering, grootkeukens én restaurants. De kasten hebben de volgende kenmerken; inwendig geheel RVS uitgevoerd, per volle deur uitgevoerd met 3 geplastificeerde roosters 2/1 GN, in hoogte verstelbare RVS poten (+50 mm), uitwendig RVS 304, de achterzijde en onderzijde, gegalvaniseerd, 7 mm isolatie voor de wanden, 80 mm isolatie voor de bodem en het plafond en 75 mm voor de deuren en een RVS lekbak voor het condenswater (bij stekkerklaar).

Welke modellen kan Vink Witgoed van deze kast leveren?

Meer informatie

Uitleg over eigenschappen