WITGOED

Algemeen

Voor bedrijfsmatig gebruik is een grote vrieskist een voordelige manier van opslag. Een kist kan bijna op iedere plaats staan en kan snel en gemakkelijk gevuld worden met losse producten maar ook met kratten en dozen.

Wat moet ik doen als ik een grote vrieskist wil aanschaffen ?

Als u een grote vrieskist wilt hebben dan neemt u contact op met Vink Witgoed. Hij denkt met u mee over een passende oplossing en legt u de mogelijkheden uit. Vervolgens noemt hij u de prijs en stuurt op uw verzoek een passende offerte. Als u over gaat tot aanschaf spreekt Vink Witgoed met u de levertijd af en zorgt voor een correcte aflevering en plaatsing. Na een korte tijd kunt u aan de slag en heeft u passende opslag.  

Types

Vrieskisten ELB

Goed geïsoleerde vrieskisten met een droge wand constructie, waardoor er geen condens op de buitenzijde komt. Dit maakt de vrieskist geschikt voor plaatsing in een koude vochtige ruimte. Het klapdeksel is geïsoleerd en afsluitbaar en is voorzien van een stevige handgreep. Het temperatuurbereik is van -18 tot - 24 °C, klimaatklasse 4.

Welke modellen kan Vink Witgoed van deze kist leveren?

Meer informatie

Vrieskisten ELX

Extra (A+) geïsoleerde vrieskisten met een droge wand constructie, waardoor er geen condens op de buitenzijde komt. Dit maakt de vrieskist geschikt voor plaatsing in een koude vochtige ruimte. Het klapdeksel is geïsoleerd en afsluitbaar en is voorzien van een stevige handgreep. Het temperatuurbereik is van -18 tot - 24 °C, klimaatklasse 4.

Welke modellen kan Vink Witgoed van deze kist leveren?

Meer informatie