WITGOED

Algemeen

Voor een aantal producten is een vrieskist met een extreem laag temperatuur bereik een voorwaarde om ze te kunnen bewaren. Een kist kan bijna op iedere plaats staan en kan snel en gemakkelijk gevuld worden met losse producten en dozen.

Wat moet ik doen als ik een -45 graden vrieskist wil aanschaffen ?

Als u een vrieskist wilt hebben, dan neemt u contact op met Vink Witgoed. Hij denkt met u mee over een passende oplossing en legt u de mogelijkheden uit. Vervolgens noemt hij u de prijs en stuurt op uw verzoek een passende offerte. Als u over gaat tot aanschaf spreekt Vink Witgoed met u de levertijd af en zorgt voor een correcte aflevering en plaatsing. Na een korte tijd kunt u aan de slag en heeft u passende opslag.  

Types

Vrieskisten -45°C Elcold

De vrieskisten El van Elcold met droge wand constructie zijn gemaakt voor een zeer laag continu temperatuur bereik van -45°C. De kisten hebben een regelaar met alarm, digitale temperatuur uitlezing en 10 mm drukgeschuimde isolatie. De kisten  zijn uitgevoerd met een afsluitbaar klapdeksel. Temperatuurbereik -10/ -45°C tot een omgevingstemperatuur van +30°C. De kisten kunnen aangesloten worden op een extern alarm en zijn standaard voorzien van een batterij alarmsysteem.

Welke modellen kan Vink Witgoed van deze kist leveren?

Meer informatie