WITGOED

Algemeen

Voor bedrijfsmatig gebruik of voor een (zorg) instelling is een grote vrieskast of koelkast een voordelige manier van opslag. Een kast kan bijna op iedere plaats staan en kan snel en gemakkelijk gevuld worden met losse producten maar ook met kratten en dozen.

Wat moet ik doen als ik een jumbo kast wil aanschaffen ?

Als u een grote vrieskast of koelkast wilt hebben dan neemt u contact op met Vink Witgoed. Hij denkt met u mee over een passende oplossing en legt u de mogelijkheden uit. Vervolgens noemt hij u de prijs en stuurt op uw verzoek een passende offerte. Als u over gaat tot aanschaf spreekt Vink Witgoed met u de levertijd af en zorgt voor een correcte aflevering en plaatsing. Na een korte tijd kunt u aan de slag en heeft u passende opslag.  

Types

Koelkasten Jumbo 650 xl

Een kast met heel veel opbergruimte, strak en stijlvol uitgevoerd in Italiaans design. De kast is energiezuinig heeft een thermostaat met touchscreen, is duurzaam en onderhoudsvrij. De kast heeft geforceerde koeling, is inwendig ADS wit, heeft 5 verstelbare roosters, een slot, thermometer en een temperatuurbereik van 0°/7°C.

Welke modellen kan Vink Witgoed van deze kast leveren?

Meer informatie

Koelkasten RC400 Esta

Professionele koelkasten RC400 van Esta worden uitgevoerd met geforceerde koeling en met verstelbare roosters. Uitwendig in Wit of RVS en inwendig ABS wit, met dichte deur en geïntegreerde handgreep, vier verstelbare roosters voor de koelkast, uitgevoerd met slot, thermometer en met een temperatuurbereik van +3°/+8°C 

Welke modellen kan Vink Witgoed van deze kast leveren?

Meer informatie

Koelkasten KBC Kleo

De geforceerde koelkast KBC van Kleo heeft een temperatuurbereik van 2°C / 10°C en wordt standaard geleverd met 5 verstelbare roosters. De voordelen van deze kast zijn dat de deur voorzien is van slot en een externe handgreep, de kast bevat CFK-vrije drukgeschuimde isolatie en heeft dooiwaterverdamping. Uitwendig is de kast van wit staalplaat en inwending ABS wit. Optioneel kan de koelkast geleverd worden met evenementenset of glasdeur.

Welke modellen kan Vink Witgoed van deze kast leveren?

Meer informatie

Vrieskasten Jumbo 650

Met onze Jumbo vrieskasten bieden wij u topkwaliteit! Het is een echte topper in ons assortiment.
De Jumbo vrieskasten zijn uitgevoerd in Italiaans design. De voordelen zijn: strak en stijlvol, energiezuinige prestatie, thermostaat met touchscreen, optimale hygiëne en duurzaam en onderhoudsvrij.

Welke modellen kan VinkWitgoed van deze kast leveren?

Meer informatie

Vrieskasten Jumbo 500

De eigenschappen van deze vrieskast zijn; een lage investeringsprijs per liter inhoud, doorlopende handgreep over de gehele hoogte van de deur, mogelijkheid voor kratten op de roosters, brede uitvoering voor makkelijk te bereiken goederen, statische uitvoering, inwendig ABS wit en mechanische bediening.

Welke modellen kan Vink Witgoed van deze kast leveren?

Meer informatie

Vrieskasten Gorenje

De vrieskasten van Gorenje® zijn te gebruiken als witgoed vrieskasten of voor lichte horeca doeleinden. Energielabel A of beter! Akoestische alarmering als de temperatuur te hoog oploopt. De voordelen zijn; een stevige handgreep, twee koelplaten, als koudeaccu ook te gebruiken voor een koelbox en een akoestische alarmering als de temperatuur te hoog oploopt.

Welke modellen kan Vink Witgoed van deze kast leveren?

Meer informatie

Vrieskasten RN400 Esta

De profesionele vrieskasten RN400 van Esta zijn leverbaar in zowel een witte als RVS uitvoering en is optioneel leverbaar met een linksdraaiende deur. De kenmerken zijn; statische uitvoering, 7 vaste vriezende rekken, deurverwarming, inwendig ABS wit, en een bedieningspaneel met digitale thermostaat en slot. 

Welke modellen kan Vink Witgoed van deze kast leveren? 

Meer informatie