WITGOED

Algemeen

Voor de verkoop van producten die gekoeld bewaart moeten blijven, gebruikt u een koelkast met glazen deur. Als u op de juiste manier presenteert, bevorderd dat de verkoop en ziet uw winkel er goed uit. Daarnaast zijn nieuwe kasten over het algemeen veel zuiniger geworden. Vervangen is dus een goede manier om uw rendement te vergroten door energiebesparing en een betere verkoop. 

Wat moet ik doen als ik een display koelkast wil aanschaffen ?

Als u een koelkast met glazen deur wilt kopen, dan neemt u contact op met Vink Witgoed. Hij denkt met u mee over een passende oplossing en legt u de mogelijkheden uit. Vervolgens noemt hij u de prijs en stuurt op uw verzoek een passende offerte. Als u over gaat tot aanschaf spreekt Vink Witgoed met u de levertijd af en zorgt voor een correcte aflevering en plaatsing. Na een korte tijd kunt u aan de slag en heeft u passende verkoopmiddel.  

Types

Glasdeur koelkasten Esta

De glasdeur koelkasten FS en FSC van Esta® met geforceerde koeling zijn uitermate geschikt voor het presenteren van gekoelde dranken in flesjes. Dankzij de PET-roosters, met stijltjes die dicht bij elkaar staan, vallen flesjes niet snel om. Hierdoor kunnen flessen staand worden gepresenteerd. Verder zijn deze glasdeur koelkasten te voorzien van branding. Zo geeft u de glasdeur koelkast meer uitstraling. De kasten zijn ook verkrijgbaar met canopy, hebben een witte ABS binnenzijde en een inhoud van 215 / 290 / 372 liter.

Welke modellen kan Vink Witgoed van deze kast leveren?

Meer informatie

Glasdeur koelkasten KBC Kleo

Met de glasdeur koelkasten KBC van het merk Kleo® haalt u echt een topper in huis! Met deze geforceerde koelkast bewaart u uw drankjes optimaal. Ook is het mogelijk om deze glasdeur koelkasten te personaliseren met stickers. De kwaliteits glasdeur koelkasten KBC zijn voorzien van een zelfsluitende thermopane glasdeur, LED-verlichting automatische ontdooiing met dooiwaterverdamping, canopy verlichting (optie), van binnen ABS wit en een inhoud van 390  tot 511 liter.

Welke modellen kan Vink Witgoed van deze kast leveren?

Meer informatie

Glasdeur koelkasten Aqua

De glasdeur koelkast Aqua is geschikt voor het presenteren en verkopen van dranken. Dankzij de extra smalle omranding worden de producten maximaal gepresenteerd. In de kast zitten vijf verstelbare geplastificeerde roosters, in de wand zit CFK-vrije drukgeschuimde isolatie, horizontale binnenverlichting en de kast heeft dooiwater verdamping. Model AQUA PR40 is een geforceerde uitvoering en met geïntegreerde canopy uitgevoerd.

Welke modellen kan Vink Witgoed van deze kast leveren?

Meer informatie

Minibar koelkasten Kleo

De minibar koelkasten van Kleo maken gebruik van een absorptiesysteem en koelt hier door tot maximaal 15°C onder de omgevingstemperatuur. Dankzij het uiterst stille absorptiessteem zijn ze geschikt voor slaapkamers, hotelkamers of vergaderzalen. De kasten zijn geschikt voor inbouw en de deur is voorzien van een slot. De minibar koelkasten zijn ook leverbaar met compressor. Dit systeem levert stabielere koelprestaties, maar is minder geruisloos.

Welke modellen kan Vink Witgoed van deze kasten leveren?

Meer informatie