WITGOED

Natuurstenen keukenbladen

Marmer wordt ook gebruikt, maar is een echt luxeproduct en erg kostbaar. De natuursteen wordt gedolven in groeven over de hele wereld. Elke plak graniet ziet er dan ook anders uit, dit is iets waar je bij de keuze van een aanrechtblad ook rekening mee moet houden. Er kunnen kleurverschillen optreden in het blad of bij de naad. Na het delven wordt het materiaal getransporteerd naar een steenhouwerij, waar het de gewenste afwerking krijgt. Graniet is vlekgevoeliger op donkere kleuren. Er zijn snijplanken en onderzetters nodig om het blad te beschermen tegen krassen en hitte. Een graniet keukenblad verdraagt geen schuurmiddelen en -sponsjes, schoonhouden doet u met een vochtige doek. Een graniet keukenblad is mooi te combineren met de kleur van uw keuken. De uitstraling is natuurlijke en robuust. Door de fantasierijke patronen oogt het altijd schoon en opgeruimd. .

Met welke keuzes kan Vink Witgoed u helpen voordat u een natuurstenen keukenblad koopt? 

  • U kunt kiezen uit heel veel verschillende kleuren.
  • U kunt, afhankelijk van het materiaal van uw keuze, diverse afwerkingen voor het oppervlak van uw aanrechtblad kiezen. Een blad met een licht reliëf, gepolijst, gezoet, gebrand, hoogglans of juist mat. 
  • De rand van het keukenblad kan op diverse manieren afgewerkt worden en optisch dikker gemaakt worden. U kunt kiezen met of zonder een waterkering of verticale groeven in de rand laten maken.
  • U kunt een enkel blad nemen of een blad in twee, drie of meer delen. De maximale afmeting voor een natuurstenen blad is 290 cm. De dikte van het blad is 2 of 3 cm massief of 2 cm met opgehoogde randen.
  • U kunt de achterwand met hetzelfde materiaal bekleden of alleen het kookgedeelten. Ook kunt u kiezen voor plinten tegen de achterwand van de keuken.
  • U kiest altijd een nieuwe spoelbak en optioneel een nieuwe kraan.

Vink Witgoed laat zijn granieten keukenbladen maken bij:

( Klik op logo voor merk informatie )

LET OP! De prijzen op de website van de leverancier zijn adviesprijzen. Vraag Vink Witgoed altijd om uw speciale prijs.