WITGOED

Composiet keukenbladen

Composietsteen is niet poreus. Composiet keukenbladen zijn beschikbaar in vele kleuren en structuren en passen daardoor in elke keuken. Ook is de consistentie in kleur en decor iets beter vast te houden dan met natuursteen, wat kleurverschillen op bijvoorbeeld naden vermindert (maar niet helemaal voorkomt!). Een composiet keukenblad is onverwoestbaar, watervast, krasbestendiger dan vele andere materialen, hygiënisch en onderhoudsarm. Er zijn snijplanken en onderzetters nodig om uw composiet keukenblad maximaal te beschermen tegen krassen en hitte en uw composiet blad verdraagt geen agressieve reinigingsmiddelen. Composiet wordt door verschillende fabrikanten gemaakt en bestaat in verschillende kwaliteiten. Vink Witgoed kiest voornamelijkvoor Silestone composiet. Dit is een composiet met een hardheid van 7 op een schaal van 10 (= diamant).

Met welke keuzes kan Vink Witgoed u helpen voordat u een composiet keukenblad koopt? 

  • U kunt kiezen uit veel verschillende kleuren.
  • U kunt, afhankelijk van het materiaal van uw keuze, diverse afwerkingen voor het oppervlak van uw keukenblad kiezen. Een blad met een licht reliëf, gepolijst, gezoet, hoogglans of juist mat. 
  • De rand van het keukenblad kan op diverse manieren afgewerkt worden en optisch dikker gemaakt worden. U kunt kiezen met of zonder een waterkering of verticale groeven in de rand laten maken.
  • U kunt een enkel blad nemen of een blad in twee, drie of meer delen. De maximale afmeting voor een composiet blad is 315 cm. De dikte van een composiet blad is 1,2 cm, bij een 2 cm dikke randafwerking wordt ook het blad in 2 cm geleverd. 
  • U kunt de achterwand met hetzelfde materiaal bekleden of alleen het kookgedeelte.
  • U kunt kiezen voor tegelplinten tegen de achterwand.
  • U kiest altijd een nieuwe spoelbak en optioneel een nieuwe kraan.
  • Uniek is dat Vink Witgoed ook een composiet blad over uw oude keukenblad kan monteren. Dit scheelt sloopwerk, tijd, stof en arbeidskosten. Vraag voor de renovatie van uw keuken naar deze prachtige mogelijkheid.

Vink Witgoed laat zijn composiet keukenbladen maken bij:

( Klik op logo voor merk informatie )

LET OP! De prijzen op de website van de leverancier zijn adviesprijzen. Vraag Vink Witgoed altijd om uw speciale prijs.