WITGOED

Keukenkranen en keukenverlichting

Is uw keukenkraan of keukenverlichting aan vervanging toe?

De keukenkraan is een belangrijk instrument voor warm en koud water. Daarnaast bepaald het mede de look en feel van uw (vernieuwde) keukenblad. Bij de vervanging van uw keukenblad en spoelbak is het dan ook verstandig de kraan te vervangen. Als u constant gekookt water wilt is een Quooker een goede oplossing. Het laatste gezichtsbepalend element voor een gerenoveerde keuken is de verlichting. De TL buizen worden in nieuwe keukens niet meer gebruikt, ze zijn te groot om zonder sierlijst te monteren en gebruiken ook te veel energie. 

Wat moet ik doen als ik de keukenkraan of keukenverlichting wil vervangen?

Als u het keukenkraan of keukenverlichting wilt vervangen bent u welkom bij Vink Witgoed. U vindt in de winkel een collectie kranen en verlichting waaruit u een keus kunt maken. Daarnaast werkt Vink Witgoed samen met de grootste leverancier van deze producten waardoor u een onwaarschijnlijk grote keus heeft. Als u van uw oude keuken een aantal foto's heeft dan is het vaak al mogelijk om een grove inschatting te maken van de te verwachten kosten. Als u uit de collectie een keus kunt maken en interesse heeft voor een definitieve offerte dan komt er altijd een keukenadviseur van Vink Witgoed bij u thuis. Hij bekijkt de plaats van de kraan en de verlichting en geeft u een passend advies. Met deze gegevens stelt Vink Witgoed een definitieve offerte op waarmee u precies weet waar u aan toe bent. Vaak vormen deze producten onderdeel van een grotere renovatie.

Als u besluit om Vink Witgoed de vervanging van de keukenkraan en/of de keukenverlichting te laten uitvoeren dan kunt u ervan verzekerd zijn dat alleen uitstekend opgeleide en ervaren meubelmakers deze klus uitvoeren. Tevreden klanten zijn onze ambassadeurs.

Ons advies voor de:
HOEKIG KRAAN TYPE
Keukenkraan Medway RVS Lorreine

Keukenkraan Medway RVS

MKMEDWAY

  • Ook in Black -Gold -Copper- Gun metal
  • Koude start voor energie besparing
  • 5 jaar onderdelen garantie van Lorreine
LUXE KRAAN TYPE
Keukenkraan Mersey-Gold Lorreine

Keukenkraan Mersey-Gold

MKMERSEYGOL

  • Ook in RVS-Black-Copper-Gun metal
  • Koude start voor energie besparing
  • 5 jaar onderdelen garantie van Lorreine
HANDIG UITLOOP TYPE
Keukenkraan Tweed Black Lorreine

Keukenkraan Tweed Black

MKTWEEDZ

  • Ook in RVS - Goud - Koper- Gun metal
  • Handige uittrekbare uitloop
  • 5 jaar onderdelen garantie van Lorreine
Onze klanten geven ons een 9,4
Ruim 45 jaar ervaring tot uw dienst
Gratis meten en advies aan huis
Garantie loopt altijd via Vink
9.4

Uitstekend

Gemiddelde gebaseerd op 729 recensies

Types

Keuken kranen

Bij een nieuwe of gerenoveerde keuken hoort een nieuwe keukenkraan. Deze moet tegenwoordig niet alleen functioneel zijn, maar ook mooi passen. Daarom zijn er keukenkranen in verschillende designs, zoals verschillende type uitlopen. Daarnaast kun je kiezen uit een keukenmengkraan met één greep of met twee grepen, klassiek of juist modern. Een kraan aan de wand of een kraan met een uitgekiende technologie op uw keukenblad.

Meer informatie

Kokend water kranen

Een kraan die direct kokend water levert wordt gemaakt door de nederlandse fabrikant Quooker. De kraan wordt door Vink Witgoed direct op uw aanrecht gemonteerd en het reservoir gaat in het kastje er onder. Ook in bestaande keukens kan deze oplossing geboden worden. Zonder een Quooker is uw keuken niet compleet.

 

Meer informatie

Keuken verlichting

De keuken is in de eerste plaats een plek waar gewerkt wordt, vaak met scherp gereedschap en hete voorwerpen. Het hebben van goede en voldoende keukenverlichting is noodzakelijk, om ongelukken te voorkomen. Daglicht werkt het prettigst, maar niet iedere keuken kan daar in voldoende mate over beschikken. Bovendien wordt de keuken ook ‘s avonds gebruikt. Er zal dus goede verlichting aangebracht moeten worden waarbij TL licht uit en LED verlichting de trend is. Een goed lichtsysteem zorgt voor goede werkverlichting en een aangename sfeer.

Meer informatie

Uitleg over eigenschappen