WITGOED

Vriezen

Weet u niet precies welke vrieskast er in uw keuken past? Bekijk hier onze meetinstructies.

Ons advies voor de:
kleine vriezer
Liebherr onderbouw vrieskast SmartFrost Liebherr

Liebherr onderbouw vrieskast SmartFrost

IGS 1624

 • Gemakkelijker reinigen en ontdooien dankzij SmartFrost
 • VarioSpace, het praktische systeem voor extra ruimte
 • 7 jaar zekerheid; 2 jaar fabrieksgarantie + 5 jaar zekerheid
comfort vriezer
Liebherr Comfort vrieskast NoFrost Liebherr

Liebherr Comfort vrieskast NoFrost

SIGN 3524

 • Nooit meer ontdooien dankzij NoFrost
 • Met SuperFrost, snel invriezen in iedere lade
 • 7 jaar zekerheid; 2 jaar fabrieksgarantie + 5 jaar zekerheid
hoge vriezer
Pelgrim vrieskast Pelgrim

Pelgrim vrieskast

PVS5178N

 • Energieklasse A+
 • Hogere vriesruimte creëren door uitneembare legplateau's en laden.
 • Deuralarm wat temperatuurverlies voorkomt
Onze klanten geven ons een 9,4
Ruim 45 jaar ervaring tot uw dienst
Gratis meten en advies aan huis
Garantie loopt altijd via Vink

Uitgelicht

Uiteraard zijn er ook apparaten die bij specifieke wensen van de gebruiker horen, hieronder hebben we er enkele hiervan uitgelicht.

Liebherr compacte vriezer (72 cm) Liebherr

Liebherr compacte vriezer (72 cm)

IG 1024

voor de ruime mini vriezer
 • Gemakkelijk te reinigen en sneller ontdooien dankzij SmartFrost
 • VarioSpace voor extra ruimte wanneer nodig
 • 7 jaar zekerheid; 2 jaar fabrieksgarantie + 5 jaar zekerheid
Liebherr Premium vriezer A++ Liebherr

Liebherr Premium vriezer A++

SIGN 3556

voor de groot gemak vriezer
 • 8 diepvriesladen op telescopische rails
 • Met LED-velichting voor een goed overzicht op ieder tijdstip
 • Automatische SuperFrost functie, hoeveelheid gestuurd
9.4

Uitstekend

Gemiddelde gebaseerd op 353 recensies

Types

Vrieskasten integreerbaar

Soms wil je levensmiddelen lang bewaren en toch bij de hand hebben. In die situatie is een geïntegreerde vrieskast in uw keuken een fraaie onzichtbare oplossing. Er zijn ook onderbouw modellen voor onder uw aanrecht.

U maakt de juiste keus met hulp van Vink Witgoed. 

Meer informatie

Uitleg over eigenschappen

Een vrieskast is voor het gekoeld bewaren van etenswaren. Om voedsel langdurig te bewaren is het van groot belang dat de juiste temperatuur wordt bereikt. In een vriezer is de optimale temperatuur -18 graden. De laatste jaren is er veel verbeterd op het gebied van het milieu en is vriesapparatuur veel zuiniger geworden. Uw oude vriezer vervangen is dan ook een uitstekende investering. U gooit minder eten weg vanwege de juiste bewaartemperatuur en u bespaart fors op uw energierekening.

Systemen en functies die voor een vriezer van toepassing kunnen zijn:

 • SmartFrost of LowFrost: Met deze techniek ontstaat er in uw vriezer minder rijpvorming op de verpakte levensmiddelen. De binnenwanden zijn glad en draadroosters met vriesleidingen ontbreken. Reinigen van de kast is hierdoor in een handomdraai gebeurd. Ook kunt u in deze apparaten de ruimte snel aanpassen voor extra hoge diepvriesproducten.
 • NoFrost: Met deze functie is ontdooien van uw vriezer niet meer nodig. Verse producten worden met een gekoelde luchtstroom snel ingevroren waarbij het vocht en de warme lucht automatisch worden afgevoerd. Op verpakkingen vormt zich geen rijp.
 • Superfrost: Met deze functie wordt de temperatuur in de vriezer (automatisch) tijdelijk verlaagd. De producten worden sneller ingevroren waardoor vitamines bewaard blijven.

Wat moet ik doen als ik een inbouw vriezer wil aanschaffen of vervangen?

Als u op zoek bent naar een vriezer of als uw huidige vriezer aan vervanging toe is, bent u van harte welkom bij Vink Witgoed. Zij leveren een groot assortiment vriezers waaruit u een keus kunt maken. Als u naar de winkel komt, belt of mailt vragen wij naar de nismaat van de vriezer. De nismaat is de afstand tussen de houten plaat waarop het apparaat staat en de plank aan de bovenkant waar hij tegenaan komt (zie meetinstructies bovenaan de pagina). Wordt bij een vrieskast de (houten) deur gemonteerd op de deur zelf, dan is er sprake van een deur-op-deurconstructie. Is de (houten) deur voorzien van een zogenaamd sleepdeursysteem, dan is er sprake van een deurbevestiging d.m.v. een geleider. In sommige gevallen is er sprake van een vrieskast met een decorlijst. Er bevindt zich dan een decorplaat van ca. 2,5 mm op de vrieskast deur. Van deze decorplaat zijn ook de afmetingen van belang.

De draairichting van de deur is geen probleem, deze wordt door Vink Witgoed aan uw situatie aangepast. Een grotere vriezer inbouwen in uw bestaande keuken is vaak mogelijk. Vink Witgoed werkt met uitstekende vakmensen die uw keuken kunnen aanpassen zodat deze mogelijkheden ontstaan. Het is handig om (op uw mobiel) een foto te maken en die mee te nemen naar de winkel of te mailen. Als wij er op afstand niet uitkomen komt Vink naar u toe om thuis te meten en de mogelijkheden te laten zien van aanschaf of vervanging.