WITGOED

Algemeen

Een vrieskast is voor het gekoeld bewaren van etenswaren. Om voedsel langdurig te bewaren is het van groot belang dat de juiste temperatuur wordt bereikt. In een vriezer is de optimale temperatuur -18 graden. De laatste jaren is er veel verbeterd op het gebied van het milieu en is vriesapparatuur veel zuiniger geworden. Uw oude vriezer vervangen is dan ook een uitstekende investering. U gooit minder eten weg vanwege de juiste bewaartemperatuur en u bespaart fors op uw energierekening.

Systemen en functies die voor een vriezer van toepassing kunnen zijn:

  • SmartFrost of LowFrost: Met deze techniek ontstaat er in uw vriezer minder rijpvorming op de verpakte levensmiddelen. De binnenwanden zijn glad en draadroosters met vriesleidingen ontbreken. Reinigen van de kast is hierdoor in een handomdraai gebeurd. Ook kunt u in deze apparaten de ruimte snel aanpassen voor extra hoge diepvriesproducten.
  • NoFrost: Met deze functie is ontdooien van uw vriezer niet meer nodig. Verse producten worden met een gekoelde luchtstroom snel ingevroren waarbij de warmte en de luchtvochtigheid automatisch worden afgevoerd. Op verpakkingen vormt zich geen rijp.
  • Superfrost: Met deze functie wordt de temperatuur in de vriezer (automatisch) tijdelijk verlaagd. De producten worden sneller ingevroren waardoor vitamines bewaard blijven.

Wat moet ik doen als ik een inbouw vriezer wil aanschaffen of vervangen?

Als u op zoek bent naar een vriezer of uw huidige vriezer aan vervanging toe is, bent u van harte welkom bij Vink Witgoed. Zij leveren een groot assortiment vriezers waaruit u een keus kunt maken.  Als u naar de winkel komt, belt of mailt vragen wij naar de nismaat van de vriezer. De nismaat is de afstand tussen de houten plaat waarop het apparaat staat en de plank aan de bovenkant waar hij tegen aan komt. Wordt bij een vrieskast de (houten) deur gemonteerd op de deur zelf, dan is er sprake van een deur-op-deurconstructie. Is de (houten) deur voorzien van een zogenaamd sleepdeursysteem, dan is er sprake van een deurbevestiging d.m.v. een geleider. In sommige gevallen is er sprake van een vrieskast met een decorlijst. Er bevindt zich dan een decorplaat van ca. 2,5 mm op de vrieskast deur. Van deze decorplaat is ook de afmeting van belang.

 

De draairichting van de deur is geen probleem, deze wordt door Vink Witgoed aan uw situatie aangepast. Een grotere vriezer inbouwen in uw bestaande keuken is vaak mogelijk. Vink Witgoed werkt met uitstekende vakmensen die uw keuken kunnen aanpassen zodat deze mogelijkheden ontstaan. Het is handig om (op uw mobiel) een foto te maken en die mee te nemen naar de winkel of te mailen. Als wij er op afstand niet uitkomen komt Vink naar u toe om thuis te meten en de mogelijkheden te laten zien van aanschaf of vervanging.

Types

Vrieskasten integreerbaar

Soms wil je levensmiddelen lang bewaren en toch bij de hand hebben. In die situatie is een geïntegreerde vrieskast in uw keuken een fraaie onzichtbare oplossing. Er zijn ook onderbouw modellen voor onder uw aanrecht.

U maakt de juiste keus met hulp van Vink Witgoed. 

Meer informatie