WITGOED

Algemeen

Na een heerlijke maaltijd of een gezellig feest is de vaatwasser een uitkomst. Al uw borden, schalen, kopjes, glazen en pannen worden blinkend schoon zelfs zonder voorwassen. U hoeft alleen jus en vet van de borden en stukken aardappels (eiwitten) uit de pan of schaal te halen en de machine doet de rest. Er zijn vaatwassers van 45 cm en 60 cm breed voor normale en extra hoge keukens. Ook bestaan er compacte modellen voor kleine huishoudens.

Systemen en functies die op een vaatwasser van toepassing kunnen zijn:

  • Automatisch programma: De vaatwasser controleert met een sensor de vuilgraad van het spoelwater en past de temperatuur en de hoeveelheid water zelf aan. Zuinig en duurzaam in gebruik.
  • Snelprogramma: Met dit programma kunt u tijdens een feestje snel de kopjes en glazen afwassen zodat u altijd voldoende servies beschikbaar hebt.
  • Delicaat wassen: Speciaal voor fijn glaswerk is er een programma dat op een lage temperatuur werkt. De droogfase duurt extra lang en werkt voorzichtig waardoor uw glaswerk glimmend schoon wordt.
  • Aquastop: Met deze functie is de vaatwasser beveiligd tegen waterschade. Bij lekkage gaat de machine automatisch pompen en sluit het de watertoevoer af.

Wat moet ik doen als ik een inbouw vaatwasser wil vervangen of aanschaffen?

Als uw vaatwasser aan vervanging toe is bent u welkom bij Vink Witgoed. Zij leveren een groot assortiment waaruit u een keus kunt maken. Om de juiste vervanger te kunnen leveren hebben wij de volgende maten nodig. De breedte maat (45 of 60 cm), de hoogte maat (van vloer tot onderkant aanrechtblad) en de hoogte maat van uw houten deur. (zie meetinstructies op deze site) Daarnaast is de vraag of het bedieningspaneel van de vaatwasser zichtbaar is aan de voorzijde (half geïntegreerd) of dat de bediening op de bovenkant van de deur zit en alleen zichtbaar is als u de deur opent (volledig integreerbaar). Als u in uw bestaande keuken geen vaatwasser heeft, is Vink Witgoed meestal in staat om in samenwerking met vakkundige vakmensen alsnog zo'n apparaat te plaatsen. De benodigde aansluitingen en de inbouw van het apparaat worden geregeld. Het is het handig om (met uw mobiel) een foto te maken en die mee te nemen naar de winkel of te mailen. Als wij er met behulp van de meetinstructies op afstand niet uitkomen, komt Vink naar u toe om thuis te meten en de mogelijkheden te laten zien van vervanging of aanschaf.

Types

Onderbouw vaatwassers

Deze vaatwassers passen optimaal in een keuken met doorlopend werkblad . U kunt de apparaten heel eenvoudig in de nis schuiven en installeren. Door hun aanpasbare sokkel en het strak afsluitende front van het apparaat, passen ze naadloos in uw keukenblok. Het model en de deur (bijv. RVS) blijven zichtbaar.

Hoe maakt u de juiste keus met hulp van Vink Witgoed ?

Meer informatie

Integreerbare vaatwassers

Geïntegreerde vaatwassers kunnen mooi ingebouwd worden in uw keuken met de in hoogte verstelbare voetjes. Het bedieningspaneel van de vaatwasser is goed zichtbaar en biedt u het gewenste gebruiksgemak. Onder dat paneel wordt uw bestaande of nieuwe meubelfront gemonteerd. 

Hoe maakt u de juiste keus met hulp van Vink Witgoed?    

Meer informatie

Volledig integreerbare vaatwassers

Volledig geïntegreerde vaatwassers zijn bijna niet zichtbaar en laten zo de look van uw keuken in tact. Het bij uw keukeninrichting passende meubelfront bekleedt het front van het apparaat. De bediening bevindt zich in de bovenkant van de deur en is te zien als de vaatwasser wordt geopend. Met de stelvoetjes wordt de hoogte aangepast nadat de vaatwasser in de nis onder het werkblad is geschoven.

Hoe maakt u de juiste keus met hulp van Vink Witgoed?

Meer informatie

Compacte inbouw vaatwassers

Als u niet veel ruimte heeft maar u wilt toch een vaatwasser, dan is een compact model een uitkomst. Met een mooi RVS front past hij bijna in elke keuken. Hij kan geplaats worden op oog hoogte of in de nis waarin een oven is ingebouwd.

Hoe maakt u de juiste keus met hulp van Vink Witgoed?

Meer informatie