WITGOED

Algemeen


Weet u niet precies welke (combi) magnetron er in uw keuken past? Bekijk hier onze meetinstructies.


Een (combi) magnetron is een apparaat waarmee u op een snelle en veilige manier voedsel bereidt. De magnetron kan worden gebruikt bij het ontdooien van diepgevroren voedsel. U kunt er kant-en-klaarmaaltijden die speciaal zijn ontwikkeld voor de magnetron in opwarmen. Ook is het apparaat zeer geschikt om al bereid voedsel uit de koelkast snel op te warmen. Tenslotte kunt u de magnetron ook gebruiken om in te koken; bijvoorbeeld aardappels zijn gaar in  8-10 minuten. Met de combi magnetron heeft u ook een volwaardige oven en grill functie. Voor meer informatie hierover kijkt u bij ovens.

Er zijn (combi) magnetrons met een draaiplateau en er zijn magnetrons waarin de microgolven door een draaiende antenne worden verspreid. Hierdoor wordt het voedsel gelijkmatig verwarmt. Het voordeel van een magnetron zonder draaiplateau is o.a. dat u ook rechthoekige ovenschalen kunt gebruiken.

Inverter techniek: het voedsel wordt hiermee gelijkmatig bereid waardoor het niet meer uitdroogt. Vlees blijft lekker mals en behoudt smaak. 

Wat moet ik doen als ik een (combi) magnetron wil vervangen of aanschaffen?

Als uw (combi) magnetron aan vervanging toe is bent u welkom bij Vink Witgoed. Zij leveren een ruim assortiment magnetrons waaruit u een keus kunt maken. Er zijn magnetrons die geplaatst worden in een hoge kast op ooghoogte en magnetrons die geplaatst worden onder het aanrechtblad. Magnetrons hebben over het algemeen standaard maten. Als u naar de winkel komt, belt of mailt vragen wij naar de hoogte maat van de magnetron. Als u in uw bestaande keuken een (combi) magnetron wilt hebben dan kunnen we in samenwerking met deskundige vakmensen uw keuken meestal zodanig aanpassen dat dit mogelijk wordt. Ook is het handig om (op uw mobiel) een foto te maken en die mee te nemen naar de winkel of te mailen. Als wij er op afstand niet uitkomen, komt Vink naar u toe om thuis te meten en eventueel de mogelijkheden te laten zien van vervanging of aanschaf.

 

Types

Solo magnetrons

Een compact apparaat waarmee u kunt ontdooien opwarmen en koken. Geschikt voor gangbare boven en hoge kasten. Een apparaat waarmee u snel kunt opwarmen en die ook mooi kan zijn.

U maakt de juiste keus met hulp van Vink Witgoed. 

Meer informatie

Combi magnetrons

Met dit apparaat kunt u ontdooien, verwarmen, bakken, garen en grillen en dat in heel korte tijd. Daar zorgen niet alleen de vele verschillende instelopties, maar ook een snelle voorverwarmfunctie en de geïntegreerde magnetron voor.

U maakt de juiste keus met hulp van Vink Witgoed    

Meer informatie