WITGOED

Algemeen


Weet u niet precies welke (combi) magnetron er in uw keuken past? Bekijk hier onze meetinstructies.


Een koffie volautomaat maakt koffie drinken tot een genot. De aromatechniek inspireert door perfectie en precisie. De bediening moet eenvoudig en duidelijk zijn en het design moet passen in iedere keuken. Een espresso moet met de juiste brouwtemperatuur (tussen 90°C en 95°C) worden gemaakt om te zorgen dat zijn aroma zich volledig kan ontplooien. Wilt u van extra sterke koffie genieten? Ook dat kan in veel koffieautomaten zonder compromis aan het aroma. Dit geldt ook voor koffiespecialiteiten als: latte macchiato, romige cappuccino of extrasterke espresso. Met één druk op de knop kunnen u en uw gasten genieten. Afhankelijk van uw voorkeur bereidt het systeem volledig automatisch koffie- en melkspecialiteiten. Een automatisch melk reinigingssysteem maakt het gemak helemaal compleet. 

Wat moet ik doen als ik een koffie volautomaat wil vervangen of aanschaffen?

Als uw koffie volautomaat aan vervanging toe is of u wilt er een aanschaffen dan bent u welkom bij Vink Witgoed. Zij leveren een groot assortiment apparaten waaruit u een keus kunt maken. Belangrijk is dat u de nismaat weet van de plek waar u de automaat wil plaatsen. U kunt (met uw mobiel) ook een foto maken van het apparaat en meenemen naar de winkel of mailen. Als wij er niet uitkomen komt Vink Witgoed thuis bij u meten. Door samen te werken met vakmensen is Vink Witgoed, na onderzoek, ook in staat om in een bestaande keuken een koffie volautomaat te plaatsen. Vink Witgoed heeft geen vrijstaande koffievolautomaten in voorraad maar is wel bereid deze op uw verzoek te bestellen en te leveren.

Types

Inbouw koffievolautomaten

Met een inbouwkoffiemachine haalt u een persoonlijke koffiebar in huis en geniet u van uw eigen heerlijke koffiespecialiteiten. Het apparaat past optimaal in uw keuken. U kunt het eenvoudig in een hoge kast inbouwen en comfortabel staand bedienen.  Hij kan bovendien perfect met andere apparaten van hetzelfde merk worden gecombineerd, bijvoorbeeld met een compactbakoven, combimagnetron of warmhoudlade. 

U maakt de juiste keus met hulp van Vink Witgoed.

Meer informatie