WITGOED

Algemeen

Een fornuis is een combinatie van een kookplaat en een oven in één. Fornuizen worden vrijstaand of in een keukenmeubel geplaatst. Er zijn diverse systemen en mogelijkheden voor zowel het kookgedeelte als voor de oven. Er zijn diverse breedtematen en kleuren verkrijgbaar. Meer informatie rondom koken en bakken kunt u vinden onder ovens en kookplaten.

Wat moet ik doen als ik een fornuis wil vervangen of aanschaffen?

Als uw ingebouwde fornuis aan vervanging toe is bent u welkom bij Vink Witgoed. U vindt een assortiment inbouw fornuizen waaruit u een keus kunt maken. Fornuizen hebben over het algemeen een standaardmaat. Wanneer u naar de winkel komt, belt of mailt vragen wij naar de hoogte, breedte en dieptemaat van het fornuis. Als in uw bestaande keuken de mogelijkheid bestaat om zo'n fornuis te plaatsen dan werkt Vink Witgoed met deskundige vakmensen samen om zo iets mogelijk te maken. Ook is het handig om (met uw mobiel) een foto te maken en die mee te nemen naar de winkel of te mailen. Als wij er op afstand niet uitkomen komt Vink naar u toe om thuis te meten en eventueel de mogelijkheden te laten zien van vervanging of aanschaf.

Types

Inbouw fornuizen

Deze fornuizen zijn bakovens die altijd in combinatie met een kookplaat in de keuken worden ingebouwd. Op de oven die onder het aanrechtblad zit vindt u de bediening. Er is een combinatie met zowel een gas als electrische kookplaat.

U maakt de juiste keus met hulp van Vink Witgoed. 

Meer informatie