Half jaar GRATIS wassen bij Miele

Ontvang een half jaar gratis wassen bij Miele

Ontvang tijdelijk het beste wasmiddel voor een half jaar wassen cadeau!
Met Miele W1 TwinDos kunt u het doseren van wasmiddel met een gerust hart uit handen geven. Alleen Miele biedt namelijk een uniek, automatisch doseersysteem met een 2-fasen-wasmiddel voor een bewezen, onovertroffen schone was. Of u nu een bonte of een witte was moet draaien, het TwinDos-systeem van Miele doseert geheel automatisch het beste vloeibare wasmiddel voor uw wasgoed. En wanneer u kiest voor een W1-wasmachine met TwinDos, dan ontvangt u nu tijdelijk een wasmiddelpakket UltraPhase 1 en 2 voor 1 jaar wassen cadeau van Miele! 

W1 TwinDos: automatisch doseren voor het beste wasresultaat
Geef je meest waardevolle bezit de allerbeste zorg. Vertrouw het toe aan een Miele-wasmachine met TwinDos. Of het nu gaat om bonte of witte was, het TwinDos-systeem doseert – geheel automatisch – het beste vloeibare wasmiddel voor uw wasgoed. Zo bent u altijd verzekerd van het schoonste wasresultaat. Dat is Miele. Dat is Immer Besser.

Ontdek de voordelen van TwinDos. 


Actievoorwaarden – wasmiddelpakket cadeau bij aankoop TwinDos-wasmachine
Aankoopperiode: 1 september 2017 tot en met 31 december 2019

U treft in de trommel van uw nieuwe W1 TwinDos-wasautomaat een set UltraPhase 1 en 2 aan. Hierbij treft u tevens een voucher met unieke vouchercode aan, waarmee u het wasmiddelpakket kunt aanvragen. Het wasmiddelpakket bestaat uit drie UltraPhase 1 en twee UltraPhase 2 cartridges. Tot 31 december 2019 heeft u de mogelijkheid uw gegevens op www.miele.nl/promo-twindos in te vullen en uw welkomstcadeau aan te vragen. De voucher kan niet worden gecombineerd met andere acties. Lees meer over de voorwaarden.