Sharp verrijdbare airco

Van €799,00 voor €699,00

De Sharp CVH9XR airconditioner is zeer geschikt voor het electrisch verwarmen van de ruimte. Een mooi alternatief voor het verminderen van het gasverbruik! 

Daarnaast is het apparaat geschikt voor het koelen en ontvochtigen van ruimtes tot 32 m² en 90 m³. De mobiele airco is qua vorm en dankzij de stille werking, ideaal voor gebruik in huis en op kantoor.

 

Dankzij het moderne en strakke design is het daarnaast niet een doorn in het oog, maar past het juist in ieder interieur.

Voordelen van de Sharp CVH9XR

  • Geluidsniveau: 62 - 64 dB
  • Geschikt voor ruimtes van 32 m² en 90 m³
  • Kinderslot
  • Koelcapaciteit: 2,6 kW - 9000 BTU
  • Lamellen zijn horizontaal en verticaal in te stellen
  • Bedieningspaneel met LED-display en afstandsbediening met LCD-scherm

Voor koelen en luchtontvochtiging

Deze mobiele airco kan naast lucht koelen, ook de vocht uit de lucht van ruimtes onttrekken. Voor het koelen heeft het drie ventilatiestanden: auto, turbo en nacht. Je kunt de temperatuur instellen van 16 tot 30 °C. Het heeft een luchtverplaatsingsvolume van 320 m² per uur en de warmte lucht kan via een flexibele afvoerslang van 1,5 meter naar buiten worden geleid. Het apparaat is voorzien van zelf diagnose, geheugenopslag en een timer.

Eenvoudige bediening

Het apparaat heeft een bedieningspaneel met LED display. Deze is uitgebreid en erg overzichtelijk. Je kan hem daardoor makkelijk op de juiste stand instellen. Wanneer je hem voor het eerst gaat gebruiken, kan dit eenvoudig zonder installatie. Je hoeft het apparaat niet altijd via het bedieningspaneel in te stellen. Je kunt ook vanaf de bank of vanuit bed instellingen veranderen met een afstandsbediening met LCD display. Het apparaat is gemakkelijk te verplaatsen, dankzij de wielen en het handvat.

 

Neem voor de huidige voorraad contact op met een van onze vestigingen:

Product specificaties

Energielabel A
Koelvermogen in BTU 9000
Koelvermogen in watt 2600W
Geschikt voor ruimte tot 90m3
Ontvochtigen Ja
Verrijdbaar Ja
Timerfunctie Ja
Kleur wit-zwart
Afstandsbediening Ja
Breedte in mm