Stoves Richmond fornuis met 3 ovens (90 cm)

Van €2.199,00 voor €1.749,00

Koken op een Stoves fornuis is een beleving voor iedereen die van koken houdt. Want koken is meer dan een alledaagse bezigheid, het is een moment van plezier en ontspanning.

 

Stoves staat voor het plezier in koken!

De Stoves Richmond 900 DFT zwart is een 90 cm. breed design fornuis uitgevoerd in de kleur zwart. Dit fornuis beschikt over een kookgedeelte met 5 gasbranders met daaronder drie verschillende ovens. 

Kookgedeelte 
De middelste brander is de grote wokbrander met een vermogen van 3,5 kW. Het kookgedeelte is verder voorzien van twee normaal branders van 2 kW, een sterkbrander van 3 kW en een kleine brander van 1 kW. Op de branders liggen drie gietijzeren pandragers. Alle branders worden automatische ontstoken bij het opendraaien van de knoppen en beschikken over thermokoppel vlambeveiliging (geen vlam = geen gas). 

 

Oven linksboven 
Deze elektrische conventionele oven beschikt over onder/bovenwarmte en een variabele grill functie. De oven heeft een energieklasse A label en is beschikt over een inhoud van 35 liter. Praktisch is de telescopische geleider voor het in- en uitschuiven van rooster/bakplaat. 

 

Oven rechts 
Dit is de grote oven met een inhoud van 91 liter. Deze oven is multifunctioneel (hetelucht, onder/bovenwarmte en grill) en heeft het 3D hetelucht systeem. Desgewenst is het mogelijk diverse ovenfuncties met elkaar te combineren. De oven beschikt verder over een praktisch bordenwarmrek. 

 

Oven linksonder 
Ook deze oven heeft een zuinig energieklasse A label en beschikt over een inhoud van 62 liter. Deze oven heeft eveneens een kijkvenster en is voorzien van hetelucht, grill, onder/bovenwarmte en diverse combinatie functies. 

Alle binnenwanden van de ovens zijn uitgevoerd met Easy Clean Emaille waardoor vet en vuil zich minder makkelijk kan hechten.

 
Leverbaar in de door u gewenste RAL kleur tegen meerprijs. 
De deuren worden voorzien van een poedercoating middels een geavanceerd proces. Alleen de deuren krijgen een kleur. Het bedieningspaneel, de vangschaal, de plint en de zijpanelen blijven altijd zwart. Bestel een Richmond fornuis in de kleur zwart of champagne. Bij uw bestelling geeft u ook het gewenste RAL kleurnummer op. Na enkele weken komt onze servicemonteur bij u thuis om de deurfronten om te wisselen. De originele deurfronten blijven in uw bezit, zodat u altijd weer van kleur kunt veranderen.
 
 
Stoves biedt u vijf jaar zekerheid.
Bij aankoop van een STOVES fornuis ontvangt u 5 jaar garantie. Dit betreft de eerste twee jaar de fabrieksgarantie met dekking van de voorrijkosten, arbeidsloon en materiaal. In het 3e t/m 5e jaar heeft u eveneens dekking van materiaal en arbeidsloon, maar dient u alleen zelf de voorrijkosten te voldoen. U dient zich hiervoor wel te registeren: 
 
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en/of kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. 
 

Wat te doen bij een storing?
Onze voorkeur gaat er naar uit dat u allereerst contact met ons opneemt. Dit omdat wij alleen iets voor u kunnen betekenen indien wij op de hoogte zijn van uw storing. Met de kennis en kunde van onze eigen service dienst kunnen wij u adviezen geven of - indien de storing een bezoek van de monteur vereist - regelen dat er z.s.m. een afspraak voor bezoek met u gemaakt wordt. 

Neem voor de huidige voorraad contact op met een van onze vestigingen:

Product specificaties

Energieklasse A
Oven inhoud 91 liter
Type kookplaat Gas
Kenmerken gaskookplaat
Aantal branders 5
Brander linksvoor | vermogen Normaalbrander | 2,0 kWh
Brander linksachter | vermogen Sudderbrander | 1,0 kWh
Brander middenvoor | vermogen Wokbrander | 3,5 kWh
Brander rechtsvoor | vermogen Normaalbrander | 2,0 kWh
Brander rechtsachter | vermogen Sterktebrander | 3,0 kWh
Wokbrander Ja
Automatische vonkontsteking Ja
Aantal pannendragers 3
Materiaal pannendragers Gietijzer
Ovenkenmerken
Type oven Hetelucht oven
Aantal ovens 3
Aantal oven functies 9
Thermostaat temperatuur bereik 50 - 260 °C
Aantal inschuifhoogtes 25 roosterposities verdeeld over 3 ovens
Hetelucht Ja
Grillfunctie Ja
Ontdooifunctie Ja
Pizzastand Ja
Draaispit Ja
Snel voorverwarmen Ja
Binnenverlichting Ja
Oventimer Ja
Kinderbeveiliging Ja
Toebehoren Gietijzeren grillplaat
Hoogte 900 - 930 mm
Breedte 896 mm
Diepte 595 mm