MIELE volledig integreerbare vaatwasser

Van €999,00 voor €849,00

Miele-vaatwassers beschikken over een bedieningsconcept van topkwaliteit: comfortabele sensortoetsen, een display met duidelijke indicaties en instructies

 

Een schuin bedieningspaneel voor ergonomische bediening en gemakkelijk aflezen. Miele-vaatwassers beschikken over een bedieningsconcept van topkwaliteit: comfortabele sensortoetsen, een display met duidelijke indicaties en instructies en een schuin bedieningspaneel voor ergonomische bediening en gemakkelijk aflezen.

ThermoSpaar tot 40% energie besparen

Dankzij ThermoSpaar® kunt u elke Miele-vaatwasser aansluiten op een warmwateraansluiting tot 60 °C. Daarmee kan het energieverbruik met wel 40% worden verminderd en de programmaduur met maximaal 9%. Het energieverbruik is daardoor in het programma Speciaal maximaal 0,4 kWh.

Garantie voor waterbeveiliging  Bescherming tegen waterschade is gegarandeerd

Ter bescherming tegen waterschade zijn alle Miele-vaatwassers voorzien van het Waterproof-systeem. Mocht er schade zijn als gevolg van een defect aan het waterbeveiligingssysteem, dan bent u daarvoor 20 jaar lang volledig verzekerd. Miele neemt in de garantievoorwaarden bij het waterbeveiligingssysteem de kosten op van schade die voortvloeit uit het gebruik van het systeem. Dit vereist een professionele installatie.

De originele besteklade  Al meer dan 25 jaar bij Miele

De besteklade – uitgevonden door Miele – biedt allerlei voordelen: alle bestekdelen liggen los van elkaar, wat krasvorming voorkomt. Vuil wordt zorgvuldig verwijderd en het bestek wordt perfect gedroogd. Bovendien kan het comfortabel en hygiënisch uit het apparaat worden gehaald.

Neem voor de huidige voorraad contact op met een van onze vestigingen:

Product specificaties

Energieklasse A+
Geluidsniveau 46 dB(A)
Energieverbruik per jaar 299 kWh
Waterverbruik per jaar 13,5 per wasbeurt
Aantal standaard couverts 14 couverts
Bestekkorf ja
Besteklade ja
Verstelbare bovenkorf ja
Aantal programma’s 5
Aantal renigingstemperaturen 3
Resttijd indicatie ja
Binnenverlichting nee
Info licht op de vloer nee
Waterbeveiliging WPS
Hoogte nismaat 805
Breedte nismaat 600
Diepte nismaat 570