Atag volledig geïntegreerde vaatwasser XXL

Van €1.389,00 voor €999,00

De Atag VA98211RT is een hoog model inbouw vaatwasser uitgevoerd met 12 programma's, een bestekmand in de onderkorf en een geluidsniveau van 44 dB.

 

Met een energieklasse A++ label verbruikt deze vaatwasser relatief weinig stroom.

 

Deze vaatwasser is uitgerust met:

Powerzone
Deze vaatwasser heeft een uitgekiend sproeisysteem met unieke vaste sproeiers. Die bereiken zelfs de lastige hoekjes in pannen en kopjes. Dat levert een schonere afwas op en leidt bovendien tot lager water- en energieverbruik. Handig: nooit meer afwas afspoelen voordat die de vaatwasser ingaat, én altijd alles schoon en binnen handbereik weer in de kast.

EasyMatic
Met de EasyMatic hendels kunt u de bovenkorf eenvoudig in hoogte verstellen. Hierdoor ontstaat zo'n 4 cm extra ruimte waar u dat kunt gebruiken. In de bovenste positie creëert u meer ruimte in de middenkorf (handig voor schaaltjes of kommetjes of kinderservies) of onderkorf (hoge borden!), in de onderste positie heeft u meer hoogte in de bovenkorf. Zo is er voldoende ruimte voor hogere glazen, wijnglazen of kleine bordjes.

LED indicatie op de vloer
De LED verlichting aan de onderzijde van de deur projecteert de status van het wasprogramma op de vloer. Brandt het blauwe lampje, dan is het programma net gestart, maar kunt u nog steeds afwas toevoegen. Rood geeft aan dat het programma bezig is en u geen nieuwe afwas meer kunt toevoegen. Het groene lampje betekent dat het programma klaar is.
 

Ruimte voor 17 couverts
Uitgebreide diners, feestjes en grote gezinnen: de afwas is in een handomdraai gedaan in deze uitzonderlijk ruime vaatwasser. Deze machine biedt met gemak ruimte aan 14 tot 17 couverts. Ook grote borden, schalen en hoge glazen kunnen moeiteloos in de vaatwasser worden geplaatst.

 

Neem voor de huidige voorraad contact op met een van onze vestigingen:

Product specificaties

Energieklasse A++
Type inbouw Volledig geïntegreerd
Geluidsniveau 44 dB(A)
Aantal standaard couverts 17 couverts
Bestekkorf Ja
Verstelbare bovenkorf Ja
Aantal programma’s 12
Startuitstel Ja
Extra droog functie Ja
Halve belading Ja
Resttijd indicatie Ja
Kinderbeveiliging Ja
Waterbeveiliging Ja
glansspoelindicator Ja
zoutindicator Ja
Hoogte nismaat 910 mm
Breedte nismaat 596 mm
Diepte nismaat 550 mm